• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
(09-11-2021 13:02)Stanisław Dmowski napisał(a): Żeby bawić się w takie akcje, musieliby połączyć się z Muratyką i wrzucić Waksmana na tron, to jak już mogłoby wyzwolić jakie spiklady niechęci lub krytyki.
Z całym szacunkiem, ale ja od dawna nie stosuję praktyk, które wzbudzałyby większą niechęć do mojej osoby. Owszem, jestem osobą, która działa momentami impulsywnie lub kontrowersyjnie, ale no cóż, taki jestem, jednakże nie uważam, że jest to zniechęcające.
(09-11-2021 15:06)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Dobrze, że tym razem nie umarł.
Eee tam, a kto z nas przez te lata w tej zabawie nie "umierał" lub nie "odchodził na emeryturę"? Zwykle wracaliśmy szybciej niż nam się wydawało.
Ja tylko raz umarłem i przynajmniej zmieniłem wówczas postać.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
A po co umierać? A komu to potrzebne?
Aby zmartwychwstać, chociaż z tym różnie bywa. Ja kiedyś śledziłem taką sektę, znaną z powodu Tyary Elżbiety Gas, gdzie przywódca ogłosił się Jezusem z Opola. Niestety w zeszłym roku nie uwierzył w kowida, w maju umarł, trzy dni dawno minęły, a gość dalej w grobie.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Skąd informacja, że to covid był przyczyną?
Z Ewangelii Na Każdy Dzień.
Ametyst Faradobus

(09-11-2021 12:29)Ametyst Faradobus napisał(a): Jak się robi zamach stanu w mikronacjach?

Zapytaj Hewreta Faradobusa, wielkiego lipcowego rewolucjonisty.

(09-11-2021 14:17)Piotr Pawłow napisał(a): http://www.rzeczpospolitaobojganarodow.p...=14&t=6439

Zabieraj przechodzi na emeryturę, ciekawe, czy na czasową czy na stałe.

To zła wiadomość dla mnie w Sarmacji. W takich okolicznościach Akademia Neksjalistyczna może zostać zamknięta.
Zapraszamy na Uniwersytet Bialeński.
Ametyst Faradobus

Jak robić rewolucję? Szybko.
[Obrazek: FlYScNM.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości