• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12. Debata tematyczna Otwarcie XI sesji i debata na temat trybu pracy Sejmu
Czuję się w tym momencie trochę jak Kaczyński na spotkaniu z wyborcami PiSu. No nieważne. xD
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
To ja jestem Dudą w takim układzie? Tongue
Z tą różnicą, że gdyby mnie wystawiono w ostatnich wyborach to bym mógł wygrać.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Jeszcze trochę nakręcania antyislamskiego i antyrosyjskiego pierdolca (który pierwszy chyba raz udało się skutecznie połączyć) i Kaczyński też mógłby wygrać (gdyby nie stan zdrowia).
(10-11-2021 20:04)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): ...i Kaczyński też mógłby wygrać
Wypluj te słowa... przy stopniu zdebilenia realnego społeczeństwa, plenieniu się chwastów liczących na "socjal" (z naszych podatków) to jest niestety całkiem prawdopodobne. Tfu... na psa urok.
No i od razu coś się dzieje się na Sejmie.
Ametyst Faradobus

Korzystając z tego, że do czasu wyboru mojego następcy wciąż pełnię obowiązki Lwa pozwolę sobie otworzyć głosowanie, które potrwa do dnia 15 listopada do godziny 19:00.

Otwieram głosowanie.

Głosuję ZA mocą 296 folwarków.
Ametyst Faradobus

Za.
ZA.
za

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości