• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schemat strony i jej wygląd
Super te odznaczenia. Podziwiam bycie rannym ptaszkiem. Ja dzisiaj nie za bardzo mam czas, aby usiąść na dłużej, ale jutro nadrobię.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Poprawiłem zieleń na stronie... na bardziej zieloną (zgodnie z mottem), zerknijcie czy może być.
(14-11-2021 18:14)Ronon Dex napisał(a): Poprawiłem zieleń na stronie... na bardziej zieloną (zgodnie z mottem), zerknijcie czy może być.
Jak dla mnie, najzupełniej.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
Takie luźne pytanie: czy w opisach na stronie da się justować tekst? Wydaje mi się, że nie byłoby to złą rzeczą.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

(14-11-2021 20:21)Ametyst Faradobus napisał(a): Takie luźne pytanie: czy w opisach na stronie da się justować tekst?
Edytor, słusznie, nie daje tej możliwości, ponieważ justowanie bez dzielenia wyrazów to zło. Z tym zastrzeżeniem, oczywiście, można zmienić CSS-a.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
Idiotyczne. Justowanie najlepsze, rozrywka kulturalnych ludzi.
Ametyst Faradobus

Zalążek Biuletynu Ustaw - https://gov.bialenia.org.pl/documents/ko...alenskiej/
Szybki pomysł... przy porannej kawie - na wykorzystanie mało użytecznych galerii, które mają stałe miejsce na stronie. Przypięte na stałe "Przejście graniczne" - https://gov.bialenia.org.pl/

To oczywiście tylko schemat, tyle co zdążyłem rano przed robotą w kilkaście minut czyli tablica, byle jaki obrazek i byle jaki link. Chciałem sprawdzić czy i jak to zadziała. To się dopracuje, będą linki do ważnych dla cudzoziemca miejsc czyli dział powitalny, miejsce składania wniosków itp.
Dajcie mi wejście na administrację strony. Może coś podłubię.
Wysłałem przez prywatną wiadomość.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości