• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brodria - wątek organizacyjny
Bo ja pamiętam prawosławie w Tyrencji, które w pewnym momencie rozwinęło się w Ciprofloksji.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Czystego prawosławia nie ma w mikroświecie. Trzeba byłoby doprowadzić do Schizmy Brodryjskiej, aby takowy powstał, a ja sam nie jestem w stanie nic uczynić, gdyż jestem zwykłym diakonem Kościoła Rotryjskiego. Chyba, że obrócić to na naszą korzyść i przyjąć godność Biskupa Broskwy, bo jak dobrze wiemy Rotria i tak za wiele ostatnimi czasy nie ma nic do powiedzenia, przygotować ładne pisemko skierowane do Patriarchy i w pewny sposób zacząć "rządzić" Kościołami Brodryjskimi i Bialeńskimi. Wink 

Jego Świątobliwość Patriarcha broskiewski i całej Brodrii Paweł I haha. Wink  Nawet mam swój herb, którym posługiwałem się z czasów mojej pierwszej "schizmy". 

[Obrazek: EPL7zII.png]
[Obrazek: FlYScNM.png]
Też wykorzystałem tarczę z tego niby-herbu patriarchów moskiewskich w swoim herbie. xD
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

W końcu najlepszy „herb”. XD
[Obrazek: FlYScNM.png]
Czy będzie możliwość organizacji forum w sposób, który funkcjonował w czasach BiaBroHasu, tj. na forum "bialeńskim" były tylko nazwy krajów, po kliknięciu których przechodziło się na "oddzielne" forum i tam już wszystko było uporządkowane? Obecnie np. na forum "bialeńskim" widać wszystkie działy Suderlandu. Gdyby dodać do tego jeszcze działy brodryjskie to strasznie się rozjedzie.

@Edit: Ja bym w ogóle stworzył na forum bialeńskim oddzielny kafalek "Państwa Stowarzyszone", w których byłyby Brodria i Suderland.
Można se zwinąć:

[Obrazek: obraz.png]
Ametyst Faradobus

Dając Suderlandowi kategorię, a nie tylko jeden dział z poddziałami, chcieliśmy podkreślić równorzędność państw stowarzyszonych. To samo proponujemy Brodrii, ale oczywiście jeśli Car sobie życzy, możemy zrobić inaczej. Natomiast kategorię też można oglądać jakoby osobne forum: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/forum...hp?fid=289
O dzień dobry. Brodria znowu na forum bialenskim. Trzeba to będzie kiedyś uczcić jakąś zupką razuryjską z dodatkami.

A Aperolem Striptizem po łotryjsku.
Ametyst Faradobus

(21-11-2021 21:55)Karol Medycejski napisał(a): O dzień dobry. Brodria znowu na forum bialenskim. Trzeba to będzie kiedyś uczcić jakąś zupką razuryjską z dodatkami.
Weź tak nie pisz, bo Waksman przeczyta i będzie miał kolejny argument na bialeński imperializm.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości