• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dyskusje o pracach Wiecu
Iwan a powiedz mi kiedy Muratyka przejawiała jakąkolwiek wrogość wobec Brodrii bo tak sobie nie przypominam XD
Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Twoja wypowiedź idealnie obrazuje Wasz udział (a przede wszystkim Twój) w destabilizacji sytuacji w Brodrii poprzez podburzanie Brodryjczyków do konfliktu.
Udział w destabilizacji? Grzybki na obiad jadłeś czy jak? Zadałem zwykłe pytanie bo zarzuciłeś mi jako Prezydentowi Muratyki wrogość wobec Brodrii. Pytam się kiedy i w jaki sposób ona była. I jak my podburzamy Brodryjczyków do konfliktu? XD
Szanowni Państwo,

Skisłem.

Joahim von Ribertrop
Maruda Z Zewnątrz
Nie mam zamiaru prowadzić z Tobą tej dyskusji. Prawdą jest, że od jakiegoś czasu to, co się dzieje na tym forum jest dla Ciebie solą w oku.
No tak, brak argumentu = brak rozmowy. Żałosne zachowanie jak na przywódcę kraju, który kreuje się na poważny.
Gdybyś się tak bardzo nie przejmował tym, co o Tobie piszą w innym v-państwie (i nie byłoby to prawdą), to nie rozpocząłbyś tej dyskusji.

Powtórzę - Twój powyższy komentarz jest głównym dowodem na to, że miałeś swój udział w ściągnięciu Pawłowa do Muratyki i zrobienia mu papki z mózgu. To tym samym dowód na to, że Twoje działania noszą wrogi charakter wobec Brodrii i wobec brodryjsko-bialeńskiego sojuszu.

Bardzo mi szkoda muratyckich obywateli, którzy muszą mieć do czynienia z człowiekiem Twojego pokroju.
Każdemu według jego potrzeb, każdemu według jego możliwości.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
To co, kiedy wojna?
Nie przejmuję się tym co piszą o mnie, tylko tym co piszą o Muratyce, czyli mojej ojczyźnie. Patriota ma to do siebie, że dba o dobre imię swojego kraju. Ty nie jesteś w stanie udowodnić nawet, że IV Republika, powtórzę, IV REPUBLIKA, a nie sam Pawłow jest wrogo nastawiona do ciebie czy do Brodrii. W sumie twoje aktualne działanie może naprawdę niedługo do tego doprowadzić, ale już nie raz pokazałeś swoją postawą, że masz w czterech literach stosunki z innymi krajami.

Also kocham jak ktoś wysnuwa teorie dosłownie "z dupy" i w nie wierzy. Żadnego mojego udziału w ściąganiu Pawłowa do Muratyki nie miałem chyba, że uznasz za takie coś podesłanie linku do dyskusji o religii, którą próbował ostatnio stworzyć. A jeśli to jest dla ciebie "dowodem" na "działanie ANTYBIALEŃSKIE i antybrodryjskie" to sorry bardzo, ale jesteś debilem do sześcianu.

Ja wiem, że strata aktywnego obywatela boli Iwan, ale to jest tylko i wyłącznie twoja wina. Gdyby nie twoje działanie to Piotr nadal działałby tutaj, a nie tam. Dobranoc.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości