10-12-2021 13:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2021 13:41 przez Salvador Estela Sonnero.)
Ponownie zagościłem w kraju, gdzie trawa jest zieleńsza. Wymogi szacunku i podstawowej przyzwoitości wymagają, żeby się, po pierwsze, przywitać, a po drugie jasno przedstawić motywy i plany na działanie. Nie jestem nowym mikronautą, nie jest to moje pierwsze konto tutaj. Tożsamości było tak wiele, że nie widzę sensu, żebym się przedstawiał, więc krótko opiszę swoją dotychczasową działalność. Jestem mikronautą z 10-letnim stażem, mającym za sobą wiele różnych prób w kilku różnych państwach. Ostatni większy, sensowny kontakt z Bialenią miałem w czasach "nieszczęsnej" kohabitacji z wiadomym księstwem. Optowałem wtedy za większą autonomią Bialenii, ale, jak widać słusznie, Republika poszła własną drogą. Cóż, dopóki człowiek żyje można szukać swojego miejsca i podejmować kolejne próby. Postanowiłem zatem poszukać swojej szansy na czerpanie przyjemności w państwach związanych z Nordatą, stąd nie sposób ominąć jest centrum tej społeczności, jakim jest Republika Bialeńska.
Póki co, zarejestrowałem się w Republice Muratyki, a teraz czynię to także tutaj. Nie zdecydowałem się jeszcze, gdzie i na ile zamierzam działać, ale założenie konta pozwoli lepiej orientować się w wydarzeniach. Rozważam w przyszłości wstąpienie na Uniwersytet Bialeński, jak czas, chęci i akceptacja ze strony społeczeństwa pozwolą.
Myślę, że taka enigmatyczna autoprezentacja na ten moment wystarczy, ale jeśli będą pytania, to postaram się w rozsądnym terminie odpowiedzieć.

![[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/85_13_12_22_10_32_48.png)