• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propozycja biznesowa
Inna wersja... trochę jednak lądu.

[Obrazek: uT3L70x.png]
Druga wersja też ciekawa, ale zmieniłbym ląd na inny kolor, bo trochę się zlewa ze słońcem.
Cytat:ale zmieniłbym ląd na inny kolor, bo trochę się zlewa ze słońcem.
Może brązowy?
Brązowy powinien być OK. Myślałem też o "piaskowym", ale to by się mogło z kolei zlewać ze złotem.
Cytat:Brązowy powinien być OK. Myślałem też o "piaskowym", ale to by się mogło z kolei zlewać ze złotem.
Tak na szybko bo dopiero z roboty wróciłem (musiałem sprawy przed urlopem przekazać)... Zmieniłem ląd z zielonego na brązowy i dodałem Twoje inicjały na zamków, żeby było wiadomo czyj to gród.

[Obrazek: fGl7kX2.png]
Jest idealnie, bardzo dziękuję!
Dobrze Andrzeju... to jutro (dzisiaj nie mam już siły po ponad 10 godzinach w robocie za kompem) zrobię z tego odpowiednio dopracowane pliki i wrzucę do galerii. Będziesz mógł z nich korzystać bez ograniczeń.

Postaraj się w czasie mojego urlopu (7-16.06) ponegocjować z Thomasem i Iwanem w sprawie lotniczej współpracy Gwardii Lennych - ja oczywiście ogarnę to graficznie "na gotowo" wg ich założeń i wniosków. A potem będziemy działać.

Można by np. wspólne działania w formie komiksowej zrobić... ot taki luźny pomysł. Komiks lotniczy w odcinkach z działań Gwardii Lennych. Ja ogarnę grafikę wg wnioskowanego przez Was scenariusza, a Wy dialogi, które wtedy powrzucam.
Jestem zainteresowany ?.
Mogę oprzeć swoją gwardię na sprzęcie niemieckim.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
Cytat:Mogę oprzeć swoją gwardię na sprzęcie niemieckim. 

No to jest nas trzech... Mam nadzieję, że Iwan dołączy. jak wrócę z realowego urlopu - czyli 16.06 to ruszamy z organizacją, wyborem sprzętu i jego indywidualnym dopasowaniem.

Thomasie... przez ten czas zastanów się jakie chciałbyś mieć znaki rozpoznawcze. Ponieważ nie widzę, aby w dziale Twojego lenna był jakiś herb itd. To przez ten czas zastanów się jakbyś widział swoje barwy i co być chciał mieć w herbie... jak będziesz chciał to zrobię te elementy tak jak Andrzejowi. Ale zastanów się nad motywem i barwami, bo znak na sprzęcie gwardii będzie wynikał właśnie z barw jakie sobie ustalisz.
Cytat:Mam nadzieję, że Iwan dołączy.

Tak, ja jestem zainteresowany, ale w najbliższym czasie (zresztą widać to już teraz) będę mieć mało czasu na mikronacje. Od przyszłej środy powinienem nieco wrócić do żywych.

Pytanie moje jest następujące - czy współpraca w ramach organizacji gwardii będzie pozwalać na swobodny wybór sprzętu i okresu historycznego, czy ograniczamy się do II wś?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości