• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podanie o zatrudnienie na Uniwersytecie Bialeńskim
Wasza Magnificencjo,

Składam podanie o zatrudnienie na Uniwersytecie Bialeńskim.
Posiadam doktorat nauk prawniczych z zakresu prawa konstytucyjnego nadany Uniwersytet Bialeński oraz skromny dorobek naukowy (https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=1083&t=31218). Dotąd pełniłem (wciąż pełnię?) funkcję docenta na Akademii Neksjalistycznej oraz zajmowałem się pracą naukową na rzecz neksjalizmu. Dotychczasową pracę i myśli skupiałem wokół metodologii badań mikronacyjnych. 

Zamierzam reaktywować się na rzecz nauki jako samodzielny pracownik naukowy. Z możliwością głoszenia wykładów otwartych, ale bez podejmowania się pracy dydaktycznej. 

Z wyrazami estymy,
Hewret z Gerwenu
Kulego Doktorze,

z miłą chęcią pozytywnie rozpatrzę Pańskie podanie. Proponuję na początek posadę adiunkta na Wydziale Nauk Społecznych. Jestem też gotów utworzyć w jego ramach instytut albo katedrę nauk prawnych.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
To gdzie parafkę złożyć?
Nigdzie, po prostu wydam postanowienie. Witamy na pokładzie! Służę pomocą.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Dziękuję serdecznie.
I z wzajemnością.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości