• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biogramy obywateli
Ja mam nawet pojedyncze sarmackie. xD
No jakieś rocznicowe blachy to ja też od nich mam. Ja nawet dałem byłemu księciowi Sarmacji bialeński order. Możecie mnie za to rozstrzelać.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ja mam nawet Krzyż Odrodzenia Sclavinii, Sclaviński Order Zasług Cywilnych i dwa Ordery Przyjaźni i Współpracy.
https://www.sarmacja.org/mieszkaniec/profil/AD718

(16-12-2021 20:53)Ametyst Faradobus napisał(a): Możecie mnie za to rozstrzelać.
Bez przesady. Odpracujesz to przy wycince lasów anatolijskich pod nową stolicę.
[Obrazek: kaiserwilhelmiibeiderholzarbeit100~_v-gseapremiumxl.jpg]
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

(16-12-2021 20:43)Ametyst Faradobus napisał(a): W ogóle zauważyłem, że Ronon ma w gali odznaczenia leockie. Przyjmujemy w kwestii medali zagranicznych jakąś konkretną politykę? Ja mam ich dosyć sporo, ale chyba tylko bialeńskie, leockie i jeden rotryjski mają ustalone wizerunki.
Testuje to, stąd eksperyment na sobie. Wydaje mi się, że jednak lepiej będzie zrobić odrębny obrazek na zagraniczne - bo inaczej zrobi się bajzel, a obrazek będzie zbyt duży.
Właśnie, tak swoją drogą, jakiś czas temu wysyłałem swój biogram do publikacji. Kiedy zobaczę swoją glacę na stronie?
Ja w innym temacie wrzuciłem propozycję biogramu Kaniewskiego, ale jeszcze wkleję w tym wątku ku pamięci:
Jan de Kaniewski - przywódca Powstania Marcowego w 2012 r., lider Zjednoczonej Dżamahiriji Narodów (2012) i Dżamahiriji Bialeńskiej (2013), Ojciec-Założyciel Republiki Bialeńskiej i jej 3. Prezydent (26 listopada - 1 grudnia 2014 r.). Wielokrotny parlamentarzysta. Zasłynął jako twórca Nowej Ekonomii Mikronacyjnej, która zastępowała pieniądze środkami wymiany i skupiała życie gospodarcze kraju w Bialeńskiej Izbie Wymiany. Bohater Bialenii za rok 2012, uważany obecnie za jednego z najwybitniejszych Bialeńczyków.
Zdecydowanie w osobnej gali, a i to dla chętnych. Mi chyba wystarczą jedynie bialeńskie, bo zagranicznych mam trzy szuflady (ludzie z wiadomej konwersacji widzieli).
Ametyst Faradobus

Aleksandra Izabella Dostojewska - 5. Prezydent Republiki Bialeńskiej (10 lutego 2015 – 22 marca 2015), 12. Prezydent Republiki Bialeńskiej (19 marca 2016 –5 kwietnia 2016), Caryca Brodrii, wieloletnie głowa Rodu Dostojewskich. Skandalistka, wielokrotnie elektryzująca opinię publiczną, kilkukrotnie wchodziła w poważne konflikty z prawem. 

Żona, kolejno, Adama Aleksandra Dostojewskiego (von Hallera) - prezydenta Bialenii i cara Brodrii, Andrzeja Swarzewskiego - wielokrotnego prezydenta Bialenii, a także Piotra Pawłowa - cara Brodrii.
(17-12-2021 19:05)Ametyst Faradobus napisał(a): Zdecydowanie w osobnej gali, a i to dla chętnych.
Na pewno dla chętnych, bo musieliby mi przekazać spis odznaczeń posiadanych oraz linki do wizerunków.

(21-12-2021 10:18)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Aleksandra Izabella Dostojewska
Biogramy staram się robić stopniowo (ostatnio zrobiłem iwana), bo trochę dłubanki z galami jest... Przyznam, że chciałbym najpierw skończyć aktualnych obywateli. Zerknijcie tam i dajcie info kogo trzeba by zrobić.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości