• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tygodnik Bialeński - wątek roboczy
A po co nowe medium, nie można tego wydawać jako Zielony Sztandar? Tam przynajmniej prawdę pisali.

Aczkolwiek sam pomysł skrótu wydarzeń gorąco popieram, bo ja właśnie należę do kategorii tych, co wchodzą i czytają raz na brodryjski rok.

(22-12-2021 16:15)Ametyst Faradobus napisał(a): Moja propozycja jest taka, aby za jakiś czas ożywić fanpejdż na fejsie i tam regularnie publikować newsy ze szczególnym uwzględnieniem właśnie podsumowań tygodnia. To samo można udostępniać na naszej grupie. W ten sposób człowiek, który zobaczy, że jest nowa strona, że coś się regularnie dzieje będzie bardziej chętny do tego, aby sobie do nas zajrzeć - albo z ciekawości albo na dłużej.
Na FB się nie znam i nie zamierzam poznać (mam tam konto tylko dlatego, że prawie 10 lat temu musiałem stworzyć stronę reklamową działaności instruktorskiej-strzeleckiej, której już dawno nie mam bo mi się to nie opłaca wobec obecnych zarobków i już fuch od dawna nie biorę)... nie wypowiadam się więc w tym temacie. Ale jakby trzeba było coś graficznego to dajcie znać.
Trzeba będzie na pewno wykombinować wzorzec, według którego i na stronie i na FB będziemy to publikowali - tak, aby to było przyjemne dla oka.

Rononie, to może zaprojektujesz w wolnej chwili jakiś nagłówek dla Tygodnika? Tylko najpierw ustalmy ostateczną nazwę: Tydzień w Bialenii? Tygodnik Bialeński?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
"To był tydzień". Tongue
Teletydzień.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

(22-12-2021 20:23)Ametyst Faradobus napisał(a): Rononie, to może zaprojektujesz w wolnej chwili jakiś nagłówek dla Tygodnika? Tylko najpierw ustalmy ostateczną nazwę: Tydzień w Bialenii? Tygodnik Bialeński?
Ustalcie nazwę... to jutro to zrobię. Dobrze by było bym miał nazwę do jutra do rana... dla mnie rano to 5:30.
To niech Konduktor wybierze. Ja wszystkie wspomniane poprę.
Ametyst Faradobus

"Tygodnik Bialeński" brzmi zbyt oczywiście. Jeśli ma być to tylko taki flesz wydarzeń, to niech będzie "To był tydzień".
Jeszcze przyszło mi do głowy "Z pola walki", ale Ronon będzie narzekał, że zbyt czerwono. Tongue
Z Iwanem jeszcze zasugerowaliśmy ZIELONY SZTANDAR (w mojej wersji z dopiskiem TYGODNIK).
Ametyst Faradobus

No to po co piszesz, że mam wybrać. Tongue

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości