• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Możesz nawet wejść na krzesło przodownika Rady Najwyższej.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(09-01-2022 15:03)Ametyst Faradobus napisał(a): Możesz nawet wejść na krzesło przodownika Rady Najwyższej.

I powiedzieć słynne "Chodź szogunie."? Big Grin
[Obrazek: FlYScNM.png]
Ja nawet mam zdjęcie z tym słynnym szogunem.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Ja natomiast widziałem Komorowskiego w Warszawie.
Jedyna słuszna metodyka w przypadku takich Santer i innych Agurii to napierdalanie młotkiem po łapach, aż się oduczą.

Tak sobie myślę nad stworzeniem nieregularnego rankingu gównonacji, który prezentowałby the-worst-off Pollinu. Może wytłuszczenie pewnych oczywistości stanowiłoby przeciwwagę do przymilania się do największego nawet szajsu.
Jak Złote Odleżyny i Diamentowe Łosie.
Ametyst Faradobus

(10-01-2022 01:12)m².r napisał(a): przymilania się do największego nawet szajsu.
Taka fajna narracja przecież, apolityczna, nikt się z nikim nie kłóci, stabilność jest (póki Żyd forum nie wywali). Wzór do naśladowania.

W Muratyce będzie miała miejsce druga tura wyborów prezydenckich. Zmierzą się w niej Mateusz Żmigrodzki i Piotr Pawłow.
Pawłow i Waksman chyba już się pogodzili, Waksman już wrócił z urlopu.
Życie, życie jest nobelon…
Piotr Pawłow ostatnio zmienił nazwisko na Romanow, chyba chce założyć jakąś dynastię. W realu też była taka dynastia, która panowała w Rosji. Piotr, obok Mateusza ma też większe szanse na zostanie Prezydentem Muratyki, ale moim zdaniem wygra Mateusz.
Nawet zapowiedział założenie rodu: https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=...4&start=10

Ciężko stwierdzić, kto wygra te wybory. Tak naprawdę wiele zależy od przypadku, patrząc na niestabilną sytuację wewnętrzną.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości