21-12-2021 20:24
Grafika to nie jest moja mocna strona.
|
Program rozwoju miasta
|
|
21-12-2021 20:49
Nie chodzi o nic zaawansowanego, zresztą to ja akurat mogę zrobić. Najpierw jednak ustalmy "co jest gdzie", a ja w międzyczasie (jutro albo pojutrze) przedstawię swoją propozycję.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
27-01-2022 22:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2022 22:57 przez Ametyst Faradobus.)
Tworzę właśnie mapę mojego nowego lenna, które przez rzekę graniczy z terytorium wolnego miasta Port Arthurberg. Nie podejmuję się oczywiście wchodzenia na teren samego miasta, ale postanowiłem uwzględnić kilka znajdujących się na obrzeżach osiedli, wiosek i tak dalej. Będę tu na bieżąco wrzucał kolejne pozycje, ale już teraz proszę Miecznika i innych zainteresowanych o sugestie co do nazewnictwa oraz o inne uwagi. Chciałbym, aby ta moja wizja była spójna z wizją miasta i jego władz.
Póki co naniosłem osiedlę Ankara - widziałbym to jako taką typową, podmiejską deweloperkę (takie same budyneczki budowane według jednego projektu).
![]() Oprócz tego zaznaczam też mniejsze cieki wodne, lasy oraz większe pola uprawne. prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
28-01-2022 18:41
Mała aktualizacja:
![]() Pozaznaczałem kilka rolniczych wiosek i deweloperskich osiedli znajdujących się poza terenem samego miasta, ale w jego granicach administracyjnych. Powymyślałem też robocze nazwy, które zawsze można zmienić. Oczywiście te miejscowości, jak to w przypadku każdej aglomeracji, będą się z czasem rozwijały i rozrastały.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
![]() |