• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Debata wyborcza?
Pora na pytanie od Andrzeja, a potem otwarta sesja dla telewidzów zgromadzonych przy radioodbiornikach oraz oscyloskopach.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
A Iwan odpowiedział na Twoje drugie pytanie?

Ja chciałbym jeszcze się dowiedzieć, zabrzmi to trochę prowokacyjnie, co im się w Bialenii nie podoba i co chcieliby zmienić?
Mi się wszystko podoba.
@"Iwan Pietrow" jest chyba dwa pytania do tyłu.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Jestem. Odpowiem wieczorem.
To ja w międzyczasie zadam pytanie dla Tymoteusza: czy masz jakąś konkretną wizję obchodów dziesiątej rocznicy Powstania? Jednak - jak widać - oczekiwania społeczne są takie, aby była to huczna impreza, a zostały niecałe dwa miesiące.
Ametyst Faradobus

Według mnie obchody będą kameralne, z okazji tej rocznicy nadam wtedy aktywnym obywatelom folwarki oraz nagrodzę orderami. Chcę też zorganizować paradę wojskową, oraz planuję pozapraszać przedstawicieli innych państw. Może Ronon wykona zaproszenia, przecież jest świetnym grafikiem, to wyślę je do innych państw.
Ale dlaczego mają być kameralne skoro to jubileusz?
Ametyst Faradobus

Czyli to już jest ten moment na pytania od widzów?
Chciałbym zorganizować kameralne obchody, bo chciałbym pozapraszać przedstawicieli innych państw.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości