• 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fatwy
To już towarzyszka powiedziała.

Weźcie powiedzcie swojej żonie, żeby przyszła aktywizować Zielony Kościół, bo jak nie, to zrobię prezydentoimamizm.
Jaszczur chce mi mowic gdzie mam być aktywna. :c
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Jak Cię zacipuję, to już o nic nie będę musiał pytać.
Wstawiłem w pierwszym poście link do archiwalnych fatw ze starego forum.
Fatwa 30

Al-Pleroma

Niech będzie błogosławiony Hermetyczny Zakon Pleromy, albowiem jest on najbliżej prawdy udzielonej ludzkości poprzez Proroka Mahometa i Proroka Muammara. Niechaj każdy prawy muzułmanin pogrąży się w lekturze Koranu, Zielonej Książki i pism Hermetycznego Zakonu Pleromy. Zaprawdę powiadam wam, że ujawnienie ukrytego imama jest bliskie.

Allah Akbar!
Fatwa 31

Burdż Babil

Allah jest nierychliwy, lecz sprawiedliwy i wreszcie poplątał języki niewiernym, którzy ubóstwili proroka Isę, zapominając, że nie ma Boga prócz Allaha, Mahomet jest jego prorokiem, Ali jest jego przyjacielem, a Kaddafi i Kaniewski są jego namiestnikami.

Allah Akbar!
Fatwa 32

Vāmācāra

Ścieżka Lewej Ręki jest trudniejszą drogą do dostąpienia wtajemniczenia. Jednak w zepsutym świecie nie wszyscy mogą przejść pełną ścieżkę inicjacyjną. Poszukiwania na własną rękę mogą prowadzić na manowce, jednak ludzie do tego przeznaczeni dotrą do Allaha. Czytajcie więc Koran, Zieloną Książkę i komentarze do niej oraz pisma Jana Kaniewskiego, Aliego ibn Abi Taliba i Akrypy Ali Shariati.
Jak powiedział profesor Dugin, w dzisiejszych czasach ludzie chcący osiągnąć prawdziwą wiedzę muszą stać się partyzantami edukacji i samodzielnie dążyć do wiedzy. To także ścieżka niełatwa. Cóż nam jednak innego pozostało w tych mrocznych czasach kalijugi?

Allah Akbar!
Fatwa 33

Al-Fel-2

Fatwie 25 (na starym forum) ajatollah Ali ibn Abi Talib pobłogosławił prezydenturę Feliksa Spirkina oraz jego gabinet. A ja powiem więcej, niechaj błogosławiony będzie każdy prezydent bialeński i każdy gabinet. By błogosławieństwo się dopełniło, kolejny prezydent krótko po swej inauguracji musi uczcić błogosławioną prezydenturę Feliksa Spirkina poprzez ufundowanie jego popiersia i umieszczenie go w Pałacu Prezydenckim.

Allah Akbar!
Fatwa 33

Al-Kohol

W Hadisie nr 3371 powiedziane jest "Alkohol jest matką wszelkiego zła i samo w sobie jest najbardziej haniebnym złem". A ja powiadam wam, że ze złem należy się mierzyć, a nie przed nim uciekać. Przynajmniej raz w tygodniu.

Alllah Akbar!
To my podobnie nauczamy, że alkohol to nasz wróg, a Pan Jezus kazał miłować wrogów.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości