• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Przecież to od dawna jest tajemnica poliszynszyla. No i o ile generalnie to byłoby okej, jeśli na takie zasady się tam umówili, ale trochę dziwnie wtedy wygląda elekcja królewska, jak rodzina Potockich może przegłosować prawdziwych ludzi. Big Grin
Nie to co u nas.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Mnie tylko ciekawi, że wszyscy są braćmi i siostrami (oczywiście, Wszyscyśmy Bracia i Siostry w Chrystusie Panu), ale bez przesady. Odkąd pamiętam walkę z multikonciarzami w Rotrii - każdy miał brata. Żadnego logicznego (innego od tego) wytłumaczenia. A jak się potem okazywało, i tak konto Brata X służyło do podnoszenia w hierarchii i załatwiania swoich spraw Brata Y.
[Obrazek: yDyk9kpTURBXy8zOWU3MWM3NDc5MjllYzM5YmI0O...zQJ2gaEwAQ]
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

To wszystko wina Paula Morthensensa.
Co na to Tow. Piechota? Jakieś opinie?

No k... nawet mi nie mówcie, że Jan Zamoyski to Piechota bo szczeźnieję xD

http://www.rzeczpospolitaobojganarodow.p...68f#p63935
Moim zdaniem nie powinno się mieć dwóch tożsamości. Poza tym ja się pomyliłem.
(11-02-2022 14:07)Pius Maria Medycejski napisał(a): Co na to Tow. Piechota? Jakieś opinie?

No k... nawet mi nie mówcie, że Jan Zamoyski to Piechota bo szczeźnieję xD

http://www.rzeczpospolitaobojganarodow.p...68f#p63935

Tak, to jest on. Nie czeźnijcie, proszę.
Nazywam się tam Jan Zamoyski bo chcę nawiązać do czasu, w którym osadzone jest RON.
Jakby jestem to w stanie zrozumieć (na tej samej zasadzie w ZSKHiW funkcjonujesz jako Aleksy Faradobus), ale mów o tym od razu i otwarcie tak na przyszłość. Ja nie chcę tworzyć tu biurokracji, ale może przy okazji starania się o obywatelstwo pytajmy kandydata o inne nazwiska, pod którymi funkcjonuje? Można by to też uwzględniać na liście obywateli.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości