• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Wraz z nim spłonął domek drewniany. Belweder klonerski boży. Nie pochowają go już zatem na strychu.

Nie ma tak jak domku przy Boboli 10, co zresztą wczoraj przewidziałem.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Będą utajniać konklawe, ja już wątek przejrzałem.
(11-02-2022 20:11)Tymoteusz Piechota napisał(a): Będą utajniać konklawe, ja już wątek przejrzałem.

Ciekawe, z którego konta Towarzyszu?
Ja w Rotrii mam banicję, jednak może Wasza Świątobliwość mnie odbanować, ja wszedłem jako anonimowy.
(11-02-2022 20:26)Tymoteusz Piechota napisał(a): Ja w Rotrii mam banicję,
W sumie to bardzo dobrze bo Tobie świadczy... bo wiesz bycie lubianym wśród pedofili to trochę "podejrzane jest".
(11-02-2022 19:34)Ametyst Faradobus napisał(a): Umar. I nie żyje.

A kto umarł ten nie żyje.
(11-02-2022 21:07)Ronon Dex napisał(a):
(11-02-2022 20:26)Tymoteusz Piechota napisał(a): Ja w Rotrii mam banicję,
W sumie to bardzo dobrze bo Tobie świadczy... bo wiesz bycie lubianym wśród pedofili to trochę "podejrzane jest".

Spoko, podobno wśród wojskowych pedofilia jest objawem stresu pourazowego, stąd u nich tak duża tolerancja - albo i aktywność.
@'Ronon Dex' @'Pius Maria Medycejski' Stanowczo apeluję, żeby w tym miejscu zakończyć dyskusję na temat pedofilii. Nie chciałbym wobec nikogo pod sam koniec kadencji wyciągać żadnych konsekwencji.
Jasne, zamiast robić inbę i się obrażać postanowiłem obrócić kota ogonem. Ale kończę, pedofilia to nie jest temat do naśmiewania.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości