• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KTOKOLWIEK PAMIĘTA
Czy ktoś pamięta, co działo się z forum Bialenii po 7 lipca 2015 r.? Chciałem po długim czasie napisać jakąś pracę o historii Bialenii, tematem miała być prezydentura Feliksa Spirkina, a tu przed połową kadencji... ucina się archiwum. Najgorsze, że nijak nie mogę sobie przypomnieć, co się wtedy wydarzyło. Od końca grudnia 2015 r. archiwum znowu jest. 

Dobra, już w czasie pisania tego posta znalazłem częściową odpowiedź tutaj: http://archiwum1.bialenia.org.pl/showthr...p?tid=3664  
Miały miejsce jakieś przenosiny forum. Nie wiem, czy to już demencja, ale nic takiego nie pamiętam. Big Grin 

Czy ktoś ma lepszą pamięć ode mnie i wie, czy to pół roku naszego dziedzictwa przepadło bezpowrotnie?

@'Hewret z Gerwenu'
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Niestety, to był moment, gdy zaczynałem studia i ledwo sięgam pamięcią do tamtego okresu. Nie wiem nawet czy byłem wtedy obecny w mirkonacjach. W sumie to było nie tak dawno, a jednak na tyle dawno, że wydaje się wręcz w innej epoce i życiu. Widocznie dziadzieję.

Mam bardzo podobne wrażenie. O ile prezydenturę Feliksa w miarę pamiętam, a przynajmniej tę jej część, póki nie wyjechałem na wakacje (bo gdy z nich wróciłem, to Feliks już podał się do dymisji), to ten okres przenosin zupełnie mi uleciał z pamięci.
(05-02-2022 22:27)Karol Medycejski napisał(a): Niestety, to był moment, gdy zaczynałem studia i ledwo sięgam pamięcią do tamtego okresu. Nie wiem nawet czy byłem wtedy obecny w mirkonacjach. W sumie to było nie tak dawno, a jednak na tyle dawno, że wydaje się wręcz w innej epoce i życiu. Widocznie dziadzieję.

No i sami teraz widzicie jaki ten V-Świat jest, jacy ludzie są. Jaki Medycejski jest - ten prawnik.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Urwał się kontakt z Wojciechem Winnickim, ówczesnym hostingodawcą Bialenii. Ostatnia wówczas kopia bazy danych pochodziła z lipca 2015 r.
Dzięki za wyjaśnienie. Szkoda, że źródła z takiego ciekawego okresu przepadły, no ale co zrobić...
Ciekawa to jest historia, ale dobrze że zachowało się archiwalne forum Bialenii.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości