• 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fatwy
Widzę więc pole do dialogu międzyreligijnego. Smile
Star 
Fatwa 34

Al-Neu

Miałem sen ! Stałem na chmurze i patrzyłem z niej na oddalający się świat. Gdy byłem już na takiej wysokości, że nie dostrzegałem już naszego Kościoła usłyszałem głos. Był to miły i spokojny głos samego Allaha. Rzekł do mnie. 
"Ali ! Synu nasz ! Dałeś ludowi słowo moje, jednak jesteś już stary i zmęczony. Daję ci dar Ducha Zielonego Kościoła byś wyznaczył najwierniejszego z pośród was na Opokę Kościoła Naszego jedynego Zielonego. Twe serce czerwone niczym socjalizm i Zielony z miłości do Mnie wskaże Ci najwierniejszego spośród twego stada".
Wtedy podszedł do mnie Muammar Kadafi i wręczył mi księgę gdy ją otworzyłem, nagle się zbudziłem. A w głowie wciąż słyszałem słowa Allaha, bym wyznaczył mego następcę. Medytowałem, modliłem się i czytałem święte księgi naszego Kościoła w poszukiwaniu śladu, jakiejś podpowiedzi kogo to Allah wyznaczył na następcę. 
Aż w trakcie modlitwy doznałem objawienia. Kadafi który wręczył mi księgę powiedział, ten który słucha nauk Dugina ten będzie godnym twego następstwa. Wtedy wiedziałem już, kto jest najwierniejszym i kogo Allah na następcę wyznaczył.

Wykonując dzieło Allaha i świętych Zielonego Kościoła. Ogłaszam, że Ajatollahem zostaje Andrzej Płatonowicz Ordyński !

Allah Akbar !
Ajatollah Ali ibn Abi Talib
Fatwa 35

Al-Talib

Jeden jest Allah na niebiosach, ale ma wielu aniołów, którzy mu służą. Tak też jeden jest w Zielonym Kościele wielki ajatollah Ali ibn Abi Talib, ale może on wyznaczać pomniejszych ajatollahów, by wspomagali go w głoszeniu nauk religijnych Proroka Mahometa i nauk politycznych Muammara Kaddafiego.

Po dzisiejszym błogosławieństwie od wielkiego ajatollaha udaję się w podróż, by zbudować nowy meczet, gdzie będę nauczał, zachowując pełną łączność duchową z Meczetem w Wolnogradzie i Alim ibn Abi Talibem.

Allah Akbar!
Fatwa 36

Al-din

Jeden jest Allah i jeden Kościół Jego. Jeden Kościół i jedna wspólnota.
Kościół jest tam, gdzie jego wyznawcy.
Kiedy kończy się pewien rozdział w naszych życiach, to doświadczenie zebrane w poprzednim rozdziale będzie nam potrzebne.
Bracia i siostry, kiedy Republika zostanie zamknięta, pamiętajcie, że jesteście nie tylko Bialeńczykami ale i wyznawcami naszego Zielonego Kościoła!
Nieście wiarę w Allaha i jego proroków, Allaha i świętych Kościoła naszego. Muammara Kadafiego! Baszara Al-asada! Saddam Hussein! I innych, którzy zapisani są w Naszej księdze!

Allah zawsze będzie was strzegł!

ALLAHA AKBAR!
Ajatollah Ali ibn Abi Talib

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości