10-06-2019 16:42
Chciałabym tu zgłosić, że na forum nie działają emodzi i zamieniają się na znaki zapytania. Np. tu poniżej powinno być pięć B w czerwonym kwadracie (a nie ma):
?️?️?️?️?️
?️?️?️?️?️
|
Wątek ogólny
|
|
10-06-2019 16:42
Chciałabym tu zgłosić, że na forum nie działają emodzi i zamieniają się na znaki zapytania. Np. tu poniżej powinno być pięć B w czerwonym kwadracie (a nie ma):
?️?️?️?️?️
11-06-2019 13:55
Założono w Lennach Żółkiew i nadano prawa moderatora dla Janka.
Cytat:Chciałabym tu zgłosić, że na forum nie działają emodzi i zamieniają się na znaki zapytania. Np. tu poniżej powinno być pięć B w czerwonym kwadracie (a nie ma): A tym zajmę się w najbliższym czasie.
14-06-2019 19:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2019 19:56 przez Ametyst Faradobus.)
![]() Chciałbym zgłosić kilka uwag do odznaczeń, które są widoczne na moim profilu. 1. W 2017 roku został mi nadany tytuł Bohatera Bialenii. 2. Posiadam Złoty Bialeński Krzyż Zasługi, w systemie przyznano mi srebrny. 3. Posiadam Złoty Medal Zasłużony dla Nauki i Kultury. 3. Posiadam Złoty Medal Zasłużony dla Rozwoju Regionów, nie zaś brązowy. 4. Jestem oficerem, a nie kawalerem Orderu Budowniczych Bialenii. 5. Posiadam Krzyż Kawalerski Orderu Niepodległości. To chyba tyle, będę wdzięczny za poprawienie. prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
14-06-2019 20:20
Wykonane.
A te poprzednie też miałeś przyznane (korzystałem ze starej bazy danych i nowsze nie były naniesione)
14-06-2019 20:23
Dzięki!
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
15-06-2019 13:52
Uprzejmie proszę o nadanie mi na forum następujących odznaczeń:
- Krzyż Wielki z Wieńcem Laurowym Orderu Budowniczych Bialenii; - Krzyż Komandorski Orderu Niepodległości; - Komandoria Orderu Patrona Republiki Bialeńskiej; - Złoty Bialeński Krzyż Zasługi; - Złoty Medal Sił Zbrojnych; - Brązowy Medal Zasłużony dla Nauki i Kultury; - Brązowy Medal Zasłużony dla Policji; - Srebrny Medal Zasłużony dla Rozwoju Regionów; - Złoty Medal Zasłużony dla Sportu; - Brązowy Medal Zasłużony dla Polityki Zagranicznej; zgodnie z tym spisem.
15-06-2019 14:33
prof. dr net. mgr gen. bryg.
![]()
15-06-2019 14:40
Zajmę się tym jak wrócę z Wrocka .. najwcześniej jutro wieczorkiem
15-06-2019 20:12
Gotowe, sprawdź czy się zgadza.
21-06-2019 11:30
Jeśli można, prosiłbym o stworzenie w dziale "Wolne miasta Rzeszy" poddziału poświęconego miastu Port Arthurberg. Z góry dziękuję.
|