• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aharskie Przedsiębirstwo Naftowe.
AHARSKIE PRZEDSIĘBIORSTWO NAFTOWE

[Obrazek: 3_18_03_22_12_46_59.png]

Aharskie Przedsiębiorstwo Naftowe jest przedsiębiorstwem, które powstało 17 marca 2022 jako przedsiębiorstwo regionalne, należące do Aharii z siedzibą w Bengazi.

Zarządcą/Dyrektorem przedsiębiorstwa jest Ronon Dex

Aharskie Przedsiębiorstwo Naftowe zajmuje się:
- wydobywaniem ropy naftowej oraz gazu ziemnego,
- przerobem ropy naftowej i produkcją paliw ropopochodnych,
- dystrybucją i sprzedażą paliw płynnych i gazu ziemnego.

Elementami Aharskiego Przedsiębiorstwa Naftowego są m.in.:
- Rafineria w Topolnie,
- Gazoport w Topolnie,
- gazociągi przesyłowe na terenie Aharii oraz dostarczające gaz ziemny do innych rejonów Bialenii.

Przedsiębiorstwo zamierza również uruchomić sieć stacji paliw pod własną marką oraz zawrzeć umowę z Bialeńskim Transportem Morskim w celu dostarczania swoich produktów na Anatolię (do czasu gdy powstanie odpowiedni gazociąg) oraz poza granice Republiki Bialeńskiej, z chwilą pozyskania odbiorców zagranicznych.

[Obrazek: 3_18_03_22_12_40_25.png]
Trzeba będzie jakoś zorganizować handel z Rzeszą.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(18-03-2022 13:38)Ametyst Faradobus napisał(a): Trzeba będzie jakoś zorganizować handel z Rzeszą.
Dlatego zaplanowałem gazociągi poza teren Aharii. Choć pewnie na razie na Anatolię to gaz może iść za pomocą gazowców BTM... wystarczy ustalić port odbioru na wyspie.
Czy ktoś jest chętny, by zastąpić Ronona na stanowisku Dyrektora Aharskiego Przedsiębiorstwa Naftowego, czy mam się tym zająć osobiście?
Panie Ordyński myślę że chętnych nie ma i żeby to Pan je przejął
Właściciel przedsiębiorstwa "Przemysł Mały" 
Error2246

[Obrazek: 3_21_03_20_5_47_04.png][Obrazek: 85_17_11_22_7_17_16.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości