• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozmowy z delegacją z Federacji Nordackiej
Cytat:PP mógłby obejmować nie tylko wojskowość, ale też pewne kwestie polityczne.
Nie tylko... także narracyjna współpraca gospodarcza, morska itd.
To tak, pierwsza część miałaby miejsce w Bialenii, na przestrzeni dowolnej soboty i niedzieli. Przebieg mógłby występować następująco:

Sobota:
10-12: Przyjazd zaproszonych gości

12:30-15: Prezentacja firmy produkującej broń na terenie Republiki

15:30-17: Test zaprezentowanych projektów

17:30-21: Rozmowa na temat zaprezentowanych projektów, ich przydatności bojowej oraz zastosowań i ewentualnych korektach

Niedziela:
12-14: Prezentacja broni po zastosowaniu modyfikacji

14:30-16: Rozmowa na temat możliwości produkcyjnych danych projektów

16:30-18: Rozmowa na temat kosztów sprzedaży broni i maszyn

19: Pożegnanie gości i zaproszenie ich na drugą część do Federacji

Sobota/Niedziela:
(Tutaj podobna kolejność i wydarzenia co w Republice)
Pomysł dobry... plan również. Jednak nie stosowałbym ograniczeń czasowych... to nierealne bo real. Ale prowadziłbym to równolegle w odrębnych tematach.

Dałbym czas 2 dni na zaprezentowanie "stoisk" np. od czwartku, a weekend na dyskusje itd.

Twój plan wymusza spędzenie całego weekendu przy kompie... nierealne i trochę pozbawione sensu.
Można tak zrobić. To już dowolność, czy w czwartek, czy w inny dzień tygodnia można zacząć.
Przedstawiam więc nowy plan targów:

Czwartek-Piątek:

- Przybycie zaproszonych gości
- Prezentacja firm produkujących broń, wyposażenie itp. na terenie Republiki
- Test zaprezentowanych projektów

Sobota:

- Rozmowa na temat zaprezentowanych projektów, ich przydatności bojowej oraz zastosowań i ewentualnych korektach
- Prezentacja broni po zastosowaniu modyfikacji

Niedziela:

- Rozmowa na temat możliwości produkcyjnych danych projektów
- Rozmowa na temat kosztów sprzedaży broni i maszyn
- Pożegnanie gości i zaproszenie ich na drugą część do Federacji

Część "federacyjna" miałaby podobny terminarz. Można też część targów przenieść na poniedziałek-wtorek. Trwałoby to dłużej, ale czas wymagany na spędzenie przy komputerze znacznie by zmalał, jeżeli patrzymy na jeden dzień.
Jego Ekscelencjo Panie Prezydencie,
Jego Ekscelencjo Marszałku SZ,
Drogi Janie oraz Eriku.

Miałem na początku nie włączać sie do tej debaty bo wiedziałem, że mogę na Was polegać, i moje zdanie się co do tego nie zmieni. Jako Prezydent Federacji Nordackiej kieruję do strony Bialeńskiej i Sewerbskiej niniejszą prośbę - wnoszę o zaprzestanie jakichkolwiek rozmów z Republiką Suderlandu nt. ichniejszego uczestnictwa w naszym projekcie, ze względu na skandaliczną wypowiedz tamtejszego "prezydenta".

/-/ III Prezydent Federacji Nordackiej
Kaspar Waksman
Rozumiem Panowie, że drugą część omawiać będziemy za kurtynami?
Myślę, że tak. Wszystko ustalone. Praktyczna organizacja targów to już kwestia ustaleń pomiędzy armiami.
W niedalekiej przyszłości, ale już po targach, zaproszę Ekscelencje na szczyt w celu powołania do życia Paktu Północnego.
Jak idą prace, panowie? Kiedy mam szykować sobie trochę czasu na uczestnictwo w targach? Wink

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości