• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek o przyjęcie do Armii
Szanowny Panie Marszałku,

Wnioskuję o przyjęcie mnie do Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej. Chciałbym służyć w Wojskach Lądowych, konkretnie w 1 Korpusie Zmechanizowanym.

Z wyrazami szacunku, 
Aleksander Czerepach.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Ponawiam wniosek.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Na pewno będzie rozpatrzony na dniach. Marszałek obecnie resetuje się od kompa, więc prośba o cierpliwość.

Teoretycznie: czy ja mogę wyręczać moich urzędników, których powołałem na urząd?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Krótka odpowiedź: nie, chyba że tak.

Długa odpowiedź: 10.3 ustawy o SZ RB mówi, że do służby powołuje Dowódca SZ RB. Zresztą on robi wszystko, co tylko ujęto w tej ustawie, bo to akt rononowy. Z drugiej strony mamy dyktaturę, więc zawsze można zarządzić częściową mobilizację w drodze prezentacji w PDF opublikowanej w kustoszu bez żadnego trybu.

Better call Karol.

Dobra, @"Iwan Pietrow" może weź na mnie zlej jakoś te uprawnienia jako jakiemuś szefowi komendy uzupełnień?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Jak szykuje się operacja pokojowa, to i mnie możecie przenieść do służby czynnej.
Cudownie, będziemy wspólnie walczyli o pokój.
Ametyst Faradobus

Panie prezydencie może Pan wyręczy swojego urzędnika tworząc własny oddzielny odział wojska
Właściciel przedsiębiorstwa "Przemysł Mały" 
Error2246

[Obrazek: 3_21_03_20_5_47_04.png][Obrazek: 85_17_11_22_7_17_16.png]
Dziś wieczorem kancelaria Dowódcy rozpatrzy wszystkie wnioski.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości