• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Z. Sprawy organizacyjne Usterki i błędy - zgłoszenia
Jak coś to jako klika trzymająca władze się oferujemy z pomocą różnego typu.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
na dzień dzisiejszy hosting opłacony, a wszystko przez zmianę mojej domeny.
Dzięki wielkie. Jak coś to jesteśmy do dyspozycji (portfele części z nas w razie potrzeby też).
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Przypomniała mi się pewna sprawa. Czy jest szansa na wprowadzenie w jakiejś tam perspektywie nowych baretek i stworzenie nowych kategorii postaci? Trochę się to już przeciąga, a wydaje mi się, że załatwienie tej sprawy pomogłoby nieco odświeżyć naszą rzeczywistość.

Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie - czasem potrzebuję wrzucić gdzieś pdfa (np dokumentu albo gazety), a forum Bialenii nie daje mi takiej możliwości. Czy dałoby się coś takiego załatwić?
Ametyst Faradobus

Sprawdzę i dam znać
Z takich bieżących spraw to prosiłbym o dodanie Mieszka Herdela do grupy obywateli.
Ametyst Faradobus

Taką usterkę dla mnie zgłoszono: https://forum.uniapanstw.pl/topic/352/zo...8154253977
Ametyst Faradobus

Chodzi o to, że niejaka Natalia Helena à la Triste von Hagsen de la Sparasan dostaje komunikat, ze jest spamerem? Nie wiem, może próbowała rejestracji z podejrzanego IP lub maila? Niech mi to wyśle na PW (a jak nie może to Ty to zrób) - sprawdzę.
W sensie PW jej IP?
Ametyst Faradobus

Ja chciałbym zgłosić że chyba jest jakiś problem, bo jak próbuje wejść do działu Partii Regionów "Rewolucja" to mnie wywala do ekranu 404.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości