• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sala Senatu
[Obrazek: 3_18_10_20_5_01_04.png]
Sala Senatu
miejsce obrad Senatu Uniwersytetu Bialeńskiego

[Obrazek: 100021638505955768.jpg]
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Szanowne Państwo,

w związku z upływem mojej kadencji rektorskiej zarządzam rozpoczęcie procedury Rektora Uniwersytetu Bialeńskiego. Niniejszym rozpoczyna się 24-godzinny okres zgłaszania kandydatur.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Zgłaszam kandydaturę prof. Ametysta Faradobusa.
Z pokorą Sternikowską i Patronalną przyjmuję zgłoszenie mojej mierności.
Ametyst Faradobus

Zgadzam się i dołączam do towarzysza Ordyńskiego
Właściciel przedsiębiorstwa "Przemysł Mały" 
Error2246

[Obrazek: 3_21_03_20_5_47_04.png][Obrazek: 85_17_11_22_7_17_16.png]
To musimy Kulegę wpisać do składu Senatu jako senatora-studenta.
Ametyst Faradobus

Jako, że w Zgromadzeniu Narodowym trwają prace nad nowelizacją przepisów regulujących kwestię kadencji rektorskiej proponuję, aby głosowanie rozpoczęło się po rozpatrzeniu przez parlament wspomnianego projektu.

Jednocześnie stwierdzam, że w chwili obecnej w skład Senatu wchodzą wszyscy pracownicy etatowi oraz studenci, którzy wyrazili taką chęć:

prof. dr net. Ametyst Faradobus (Wydział Humanistyczno-Społeczny)
prof. zw dr hab. net. Andrzej P. Ordyński (Wydział Humanistyczno-Społeczny)
dr net. Hewret z Gerwenu (Wydział Humanistyczno-Społeczny)
mgr inż. net. Ronon Dex (Wydział Wojskowy)
Error2246 (przedstawiciel studentów)
Ametyst Faradobus

Wysoki Senacie,

w dniu dzisiejszym Zgromadzenie Narodowe dokonało nowelizacji ustawy, a zatem rektora wybierzemy już na czas nieokreślony. Oczywiście Senat zachował prawo jego odwołania w dowolnym momencie.

Zgłoszono dwie kandydatury:

prof. dr net. mgr Ametyst Faradobus, profesor Wydziału Humanistyczno-Społecznego - zgłoszony przez prof. dra hab. net. Andrzeja Płatonowicza Ordyńskiego
Error2246, student Wydziału Humanistyczno-Społecznego - zgłoszony przez siebie samego.

Proponuję, aby do jutrzejszego wieczora istniała możliwość zadawania kandydatom pytań. W poniedziałek zaś zarządzę głosowanie. Rzecz jasna w razie potrzeby dopuszczam przedłużenie debaty.
Ametyst Faradobus

Panie prezydencie ja Pana zgłosiłem jak mój przewodnik i stróż towarzysz Ordyński
Właściciel przedsiębiorstwa "Przemysł Mały" 
Error2246

[Obrazek: 3_21_03_20_5_47_04.png][Obrazek: 85_17_11_22_7_17_16.png]
Ach, w takim razie źle potraktowałem Kulegi wypowiedź. W tej sytuację mamy jedną kandydaturę w osobie mojej mierności.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości