• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Święto Republiki 2022] Bankiet Narodowy
Cytat:Szanowni Państwo,

w imieniu Edelweiss serdecznie gratuluję Wam jubileuszu dziewięciolecia działalności Republiki Bialeńskiej. Ten czas, to mnóstwo doświadczeń, na które skłądają się chwile dobre i złe, natomiast każda z nich jest niewątpliwie warta zapamiętania, bowiem buduje to wiedzę na temat tworzenia kraju, ale przede wszystkim więzi społecznych.

Te ostatnie są niewątpliwie trudną sztuką, którą nieustannie przypomina nam o różnorodności mikroświata. Ta różnorodność to również mikronacje, które starają się być unikatowe. Dlatego też, bez względu na ich formę, należy doceniać ich obecność i gratulować wytrwałości. Tego też Wam życzę, by wytrwałość była zawsze z Wami!

W imieniu Oberhaupta dziękuję również za przyznane mu odznaczenie! Jestem przekonany, iż wkrótce również osobiście się tutaj pojawi.

Z oberhauptowskim błogosławieństwem
(-) Joachim Cargalho
Dziękuję i dołączam toasty za Voxland i Edelweiss*!

* @"Andrzej Płatonowicz Ordyński" oraz @"Helwetyk" mają moje stamtąd zdjęcie z wizyty inkongnito. Pozwalam udostępnić prywatnymi kanałami.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Obywatele i Towarzysze już czas aby obudźć się po libacji banketowej aby państwo znów funkcjonowało
Właściciel przedsiębiorstwa "Przemysł Mały" 
Error2246

[Obrazek: 3_21_03_20_5_47_04.png][Obrazek: 85_17_11_22_7_17_16.png]
Zaraz się obudzę, bo właśnie mi uświadomiono, że seminarium mam za tydzień, a nie dzisiaj. W tej sytuacji posprzątam biurko, ułożę rzeczy w szafie, wypastuję buty, wyczyszczę zamszowe rzeczy szczotką, wyprasuję kilka koszul i będę mógł z czystym sumieniem powrócić do obowiązków prezydenckich.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
prof. dr net. mgr gen. bryg. Ametyście Faradobus serdecznie dziękuję za nadanie medalu. Nie mogłem wczesniej zjawić się z podziękowaniami i życzeniami także dołączam się tylko do tego co napisał Herr Cargalho.

Vivat Bialenia! Vivat Edelweiss!
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 
I ja, choć spóźniony, dołączam się do życzeń w imieniu swoim i całej Amatorii. Niechaj się szczęści Bialenii!
Serdecznie dziękuję za medal okolicznościowy!
( – ) Fatima Popow-Chojnacka
Ja również.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości