• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marszałek Emiratu w sprawie Armi Emiratu
Dziś pod nową banderą leczą starym zarządem otwieram armię Emiratu która będzie stała na straży porządku i bezpieczeństwa Emiratu Bialeni na mojego zastępcę wyznaczam Towarzysza Zdenka Smetane którego awansuje na stanowisko Pułkownika
Właściciel przedsiębiorstwa "Przemysł Mały" 
Error2246

[Obrazek: 3_21_03_20_5_47_04.png][Obrazek: 85_17_11_22_7_17_16.png]
Oj chyba @'Femme Mystere' będzie miała towarzysza na Kamisie. Wink
Coś ci się Errorze nie pomyliło?
Nie jestem przewrotowcem więc po prostu zrobiłem ruch w stronę zmiany Aharskich Sił Samoobrony na armię Emiratu. A z obywatelem marszałkiem nigdy wódki nie piliśmy więc na ty nie jesteśmy
Właściciel przedsiębiorstwa "Przemysł Mały" 
Error2246

[Obrazek: 3_21_03_20_5_47_04.png][Obrazek: 85_17_11_22_7_17_16.png]
Tak się składa, że nie masz uprawnień do podejmowania takich ruchów. Ostatnio przyjęte przepisy oddają Aharskie Siły Samoobrony pod mój zarząd i dopiero po mojej zgodzie mogą być one przekształcone.

Ja nie mam z tym problemu, żeby ASS przekształcić w armię Emiratu, tylko zróbmy to na jakichś wspólnie ustalonych zasadach. To co robisz w tym momencie nie wskazuje na to, że chcesz cokolwiek ustalić i podjąć z kimkolwiek współpracę. Dopóki dowodzę bialeńską armią, to nie będę się zgadzać na takie działania.

Zaproponuj plan przekształcenia ASS, napisz jak będziesz chciał to realizować i na jakich zasadach i będziemy mogli zacząć dyskutować. Bez tego nie osiągniemy niczego.
Ja z Andrzejem chętnie pomożemy w opracowaniu jakiegoś sensownego planu przekształcenia ASS w gwardię nowego samorządu tylko to nie może być całkowita amatorszczyzna. W gruncie rzeczy robienie wszystkiego na odwal się jest psuciem sobie zabawy.

Czy ma Kulega jakiś konkretny pomysł na to, jak ta gwardia Emiratu mogłaby wyglądać? Jakie zadania by wypełniała? Jaką miałaby otoczkę?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości