• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
> Na pewno trzyma się lepiej od Wandystanu...

No ale to już nie moja wina że w obecnej rzeczywistości, traktujący się śmiertelnie poważnie gimbokatolicyzm ma większy appeal niż post-postironiczny komunizm, który na dodatek stoczył się mocno na dno góry lodowej hermetyzmu tak, że bez przeczytania całego Krótkiego Kursu Historii Komunistycznej Partii Sarmacji (wandów) nie podchodź. No dobra, to ostatnie to akurat częściowo moja…
Był kiedyś pewien towarzysz, który potrafił sobie radzić z sekciarstwem i dogmatyzmem...

Tymczasem w Dreamlandzie Χέλμουτ Πολ szuka chorych psychicznie: https://forum.dreamland.net.pl/viewtopic...8434#78434
> Był kiedyś pewien towarzysz, który potrafił sobie radzić z sekciarstwem i dogmatyzmem...

Stalin?

> Tymczasem w Dreamlandzie Χέλμουτ Πολ szuka chorych psychicznie

Jak powiedział to wybitny Poznanianin, Arkadiusz K., na dnw mikroświecie psycholi jest całe mnóstwo. I oni tak sobie siedzą i psycholują, tylko każdy myśli że każdy inny jest psycholem.
W ogóle to zauważyłem, że encyklopedia znowu działa xD
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
XDDDDD. Jak będziemy mieli problem z aktywnością, to też zacznijmy kopiować artykuły z wikipedii. Oni tak na poważnie, czy teraz to już autoparodia?
Tak mi się przypomniało: http://kugaria.cba.pl/forum/t/lista-pans...ja-debile/
No oni tak od czasów kiedy byli Agurią.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

To chyba też ci sami, którzy tworzyli Al Rajn?
Wydaje mi się, że nie.
Ametyst Faradobus

> Lista państw, w których żyją debile

Debile debile debile debile debile debile Adolf Hitler Hitler hitlerowski pomysł Hitlera

Swoją drogą, tow. Altani miała trochę tu racji, bo w Suderlandzie także było swego czasu sporo śmieciowej aktywności. Chociaż chyba nic nawet nie przebije tego że pewne poniekąd poważne państwo zniżyło się jakiś czas temu do tego samego.
Zagrajmy w szachy dla debili przez forum. Jeden ruch, jeden post. Żeby nie było zbyt skomplikowanie, każdy będzie musiał napisać jedynie "Wykonuję ruch".  Nie będziemy musieli łoić postów ze zbyt dużą liczbą słów, zaoszczędzony czas będziemy mogli wykorzystać kreatywniej, a liczba postów będzie się zgadzać.
                                  AS

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości