• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tygodnik Bialeński - wątek roboczy
Wysłałem do Leocji, Edelweiss, Sarmacji, Unii Nordackiej, Insulii, Winkulii i Dreamlandu. Gdzieś jeszcze warto się udać?
(27-11-2022 21:14)Joahim-von-R napisał(a): W połowie miesiąca odbyło się Święto Republiki. 9. rocznicę powstania RB uczciliśmy poprzez złożenie wieńców pod Pomnikiem Dzięsięciolecia na Wzgórzu Muammara w Wolnogradzie oraz Bankiet Narodowy.
Ponadto, Prezydent Republiki prof. Ametyst Faradobus zorganizował Konkurs Kuratorski, który został wygrany przez Femme Mystere i Aleksandra Czerepacha. Serdecznie gratulujemy i dziękuję wszystkim uczestnikom!

Dzięki, naprawione.

No właśnie trzeba by siąść i zrobić już taką czysto roboczą listę z linkami, a przy okazji znieść ustawę o kryteriach uznawania i uznać po prostu wszystkich. Ja wrzucę zaraz w Austro-Węgrzech.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(27-11-2022 21:20)Ametyst Faradobus napisał(a): No właśnie trzeba by siąść i zrobić już taką czysto roboczą listę z linkami, a przy okazji znieść ustawę o kryteriach uznawania i uznać po prostu wszystkich. Ja wrzucę zaraz w Austro-Węgrzech.
Po co Monke siła komu lista skoro Monke nie żyć jest IeSeM?
Bardziej chodzi o nasze placówki i miejsca, gdzie można wrzucać, aby nie szukać po forach.

W RON coś się dzieje się?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

(27-11-2022 21:23)Ametyst Faradobus napisał(a): W RON coś się dzieje się?
Ostatnio chyba byli ożyli nawet. Chyba nawet się Król na chwilę obudził.
To im wrzuciłem. Od razu podaję miejsce: https://www.rzeczpospolitaobojganarodow....662#p66662

Może jeszcze Skarland?
Ametyst Faradobus

Ciekawa uwaga Ignacego ik Ruth:

Cytat:Bardzo ciekawe, ale też bardzo bardzo skrótowe. Pewnie z tydzień mi zajmie, zanim przeczytam treści, do których prowadzą linki z przeglądu. Big Grin

Myślicie, że powinniśmy coś z tym zrobić?
Ametyst Faradobus

No ale taki jest cel tego flesza wydarzeń - kto jest mało zainteresowany ten ograniczy się do przeczytania, a jak ktoś się czymś zaciekawi, to może wejść w jakiś link. Mi się niestety nie chce pisać wyczerpujących streszczeń wszystkich ważniejszych tematów.
Mi też by się nie chciało. Co najwyżej raz na jakiś czas, gdy będę miał wolną godzinę.
Ametyst Faradobus

Co do tygodnika to mogę pomóc.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości