• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rajd Lumerii 1923 - Informacje Ogólne
[Obrazek: LgsWXeW.png]

RMAW wraca na salony!

Koniec roku to nie tylko czas nostalgii, ale i czas planowania nowych wyzwań. Dla mnie, ale i dla wielu mikronautów pewnie będzie takowy podczas Rajdu Lumerii. W tej jakże pięknej krainie spotkamy się już na poczatku stycznia! Nie możesz tego przegapić. Przenieś się myślami do "robespierrowskiego" Królestwa Lumerii anno domini 2023 w wydaniu rajdowym! RMAW już czeka by tylko rozpocząć odliczanie! 

[Obrazek: 100071186876073031_t.jpg]

Tak, ograniczę... Wink
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 
Świetnie! Ja czekam na rajd Bialenii. Może z okazji uchwalenia nowej konstytucji?

ZAŚ JEHOWI.
Przynajmniej się nie obnoszą.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(28-12-2022 23:16)Karol Medycejski napisał(a): Świetnie! Ja czekam na rajd Bialenii. Może z okazji uchwalenia nowej konstytucji?
Ciekaw jestem czy jakby rzeczywiście kiedyś doszło do takiego rajdu, czy "spamienie" było by nadal spamieniem. Wink
Heinz-Werner Grüner

Każdy ma prawo do swojej opinii. Szanuję jednak to, że jest spora grupa mirkonautów, którzy lubią bawić się w ten sposób. Czemu by zatem nie dać im takiej możliwości w Bialenii? Część osób poznałaby dzięki temu nasz kraj. W każdym razie, ja piszę na poważnie. Poza tym wściekli mieszkańcy rzucający kamieniami w kierowców to dodatkowa atrakcja.

Najpierw Rajd Bialenii na wielbłądach, a potem Rajd Brodrii saniami po śniegu.
(31-12-2022 12:32)Karol Medycejski napisał(a): Każdy ma prawo do swojej opinii. Szanuję jednak to, że jest spora grupa mirkonautów, którzy lubią bawić się w ten sposób. Czemu by zatem nie dać im takiej możliwości w Bialenii? Część osób poznałaby dzięki temu nasz kraj. W każdym razie, ja piszę na poważnie. Poza tym wściekli mieszkańcy rzucający kamieniami w kierowców to dodatkowa atrakcja.
Oczywiście, że szansa istnieje. Jest, co prawda, spora kolejka mikronacji, dlatego nie wykluczam. Natomiast reakcja części forumowiczów na rajdowe zmagania całkowicie mnie znięchęca, co chyba oczywiste. Wink
Heinz-Werner Grüner

(01-01-2023 20:28)Heinz-Werner Grüner napisał(a): [quote="Karol Medycejski" pid="37142" dateline="1672486373"]Natomiast reakcja części forumowiczów na rajdowe zmagania całkowicie mnie znięchęca, co chyba oczywiste. Wink

A to powinna zachęcać, bo przynajmniej wiadomo, że będzie ciekawie. Jak wszyscy klaszczą to nudy są.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
(01-01-2023 20:29)Ametyst Faradobus napisał(a):
(01-01-2023 20:28)Heinz-Werner Grüner napisał(a): [quote="Karol Medycejski" pid="37142" dateline="1672486373"]Natomiast reakcja części forumowiczów na rajdowe zmagania całkowicie mnie znięchęca, co chyba oczywiste. Wink

A to powinna zachęcać, bo przynajmniej wiadomo, że będzie ciekawie. Jak wszyscy klaszczą to nudy są.
Mnie chodzi o to, że pomoc jest potrzebna, a nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą.
Heinz-Werner Grüner

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości