03-01-2023 12:53
> może jeszcze mówienie do siebie po imieniu?
Mmmmm, dirty talk…
> Ocieranie się wiadomymi częściami ciała.
(ustami)
Mmmmm, dirty talk…
> Ocieranie się wiadomymi częściami ciała.
(ustami)
|
Powołanie nowego Prezesa Policji Krajowej
|
|
03-01-2023 12:53
> może jeszcze mówienie do siebie po imieniu?
Mmmmm, dirty talk… > Ocieranie się wiadomymi częściami ciała. (ustami)
03-01-2023 13:08
Dobrze, że odgrzebałyście wątek, bo 5 stycznia Akrypie kończy się kadencja. Czy mam ją przedłużyć?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
03-01-2023 13:21
Całą kadencję nikogo nie spałowała, ani nikogo nie wysłała na Kamisę, więc nie wiem czy nadaje się na Prezesa PK. No chyba, że jeszcze nadrobi zaległości, to możesz powołać.
03-01-2023 13:35
W związku z tym, że nie jestem już dowódcą SZ to tak dla równowagi mogę zostać prezesem PK.
03-01-2023 14:56
Polecam. To bardzo dobry kandydat.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii
03-01-2023 15:13
> Całą kadencję nikogo nie spałowała
Dlatego Ametyst powinien przedłużyć, żeby jeszcze miała na to szansę.
03-01-2023 15:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2023 15:29 przez Ametyst Faradobus.)
To jeśli Akrypa wyrazi gotowość do dalszego sprawowania funkcji to zrobimy konkurs. Niech każde z Was przedstawi program działań na stanowisku i opisze priorytety. Nagrodą pocieszenia będzie stanowisko Wiceprezesa, więc i tak będziecie musieli ze sobą współpracować.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
03-01-2023 19:44
05-01-2023 12:35
Z uwagi na brak odzewu ze strony Akrypy i bogate doświadczenie marszałka Pietrowa, który już kiedyś stworzył plan ciekawego urozmaicenia kwestii policji, powołałem go na stanowisko Prezesa. Gratuluję, życzę powodzenia i oferuję swoje zaangażowanie w przyszłą współpracę.
Jednocześnie podtrzymuję deklarację złożoną wcześniej: jeśli Akrypa będzie miała taką chęć to zapraszam ją do dalszej działalności w strukturach PK na innym, wysokim stanowisku. prof. dr net. mgr gen. bryg.
![]() |