• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Bardzo dziękuję za tę wypowiedź, wiele mi wyjaśniła w kontekście poglądów Waszej Królewskiej Wysokości. Teraz jestem pewien, że na tematy realne w ogóle nie powinniśmy ze sobą rozmawiać.
Biorąc pod uwagę i tak dużą dozę szacunku, którą darzę Szanownego, nie widzę również powodu żeby rozmawiać na tematy realne, natomiast w dalszym ciągu planuję krytykować działalność tzw. Brodrii, podobnie jak krytykowałbym działalność IV Rzeszy, gdyby nie hulały tam dzisiaj tylko boty.
Krytyka Brodrii jest jak najbardziej w porządku, proszę kontynuować, bo zawsze ciekawiej jest, gdy ktoś ma inne zdanie. Zapraszam także do krytyki samej Bialenii. My tu w te kilka osób siedzimy już tyle lat, że nawet nam się nie chce między sobą inbować, więc wizyty WKW są sporą atrakcją. Proszę wpadać częściej!
(21-01-2023 16:42)m².r napisał(a): Chińczycy? Kultura? Przecież sami za Mao ustanowili kulturowy rok 0. Prawdziwy, kulturowy Chińczyk zostaje w dzisiejszych czasach, całkowicie niesłusznie, określany mianem "Tajwańczyka".

Inna sprawa, że na Tajwanie tudzież w Republice Kińskiej trwa dosyć intensywny proces zastępowania tożsamości chińskiej przez tajwańską. Wystarczy popatrzeć na ich ostatni wzór paszportu.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
> Wystarczy popatrzeć na ich ostatni wzór paszportu.

Tam to akurat wszystko zależy od tego, czy aktualnie rządzi (prawicowy, pro-chiński) Kuomintang, czy (lewicowe, anty-chińskie) DPP. Guess, kto wprowadził obecny wzór?
Tutaj są wieści z zagranicy, o innym wymiarze można dyskutować tutaj. Chociaż też nie polecam, dosyć jest w internecie miejsc na nocne Polaków rozmowy, a w mirko przeważnie tylko pokazują one, że ludzie, którzy wykreowali wirtualnie całkiem fajną postać, realnie niekoniecznie są tacy fajni.
> No nie, podobnie jak teraz, usiłowałeś zanegować moją wersję, podpartą obserwacjami pewnych faktów, swoją wersją, wyciągniętą z dupy.

Cały czas zadziwia mnie to jak w swym szaleńczym poszukiwaniu wszystkiego co nie jest antyrosyjskie, nadinterpretujesz to co napisali inni i w oparciu o wypracowaną w ten sposób błędną ocenę kształtujesz swoją opinię o drugim człowieku.
Tak Wania, ty jesteś tak mądry, że nie rozumiesz co piszą inni, a inni się nie znają i dlatego nie rozumieją co masz na myśli.

[Obrazek: ru0vsfeg79t11.png]
W sumie to chciałbym mieć tak kutasa na czole - fajnie by się ssało.

Jak widać, nietrudno go otrzymać.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości