• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tygodnik Bialeński - wątek roboczy
Dziękuję, jutro rano wrzucę, bo już wracam do normalności.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Kolejny tydzień nic się w Bialenii nie działo poza rozpoczęciem głosowania nad Konstytucją, więc mój zeszłotygodniowy flesz wydarzeń można tylko delikatnie uzupełnić i opublikować jako aktualny.
Proszę o wrzucenie na stronę (po kliknięciu otwiera się druga strona). Zaraz roześlę zagranicę.

[Obrazek: 100145376245317753_t.png]
(27-01-2023 18:31)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Kolejny tydzień nic się w Bialenii nie działo poza rozpoczęciem głosowania nad Konstytucją, więc mój zeszłotygodniowy flesz wydarzeń można tylko delikatnie uzupełnić i opublikować jako aktualny.

cytuję, bo nie wiem jak tu się oznacza, opcja z @ chyba nie działa...

Zawsze można uzupełniać wieści o całkowicie narracyjne historie i przygody po spożyciu Big Grin
Jest to jakiś pomysł. Wink Za tydzień do tygodnika planuję dołożyć "Beduina", który dotyczyć będzie właśnie kwestii narracyjnych, chociaż głównie turystycznych, a nie alkoholowych. Big Grin
W ogóle marzy mi się czasopismo oparte na publicystyce, ale do tego trzeba by zebrać kilka osób, które pisałyby artykuły... Więc w skali samej Bialenii pewnie się nie uda, ale może coś międzynarodowego? Wink

(28-01-2023 22:33)Vilarte napisał(a): cytuję, bo nie wiem jak tu się oznacza, opcja z @ chyba nie działa...
Działa, ale nick trzeba pisać @'Imię', a nie @Imię.
@'Vilarte' działa Wink
Dzięki za ogarnięcie tego. Taki ze mnie ojciec, że niedługo będę musiał płacić alimenty.

Wrzucone: https://gov.bialenia.org.pl/2023/01/28/t...28-i-2023/
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Dzięki. Co do alimentów, możesz wpłacać na moje konto w leockim banku. Jak już zbiorę dużo pieniążków, to kupię uran dla Nowej Ordy i wskrzeszę AIDS.

Wgl tak się szczęśliwie składa, że najbliższe trzy tygodnie będę miał (prawdopodobnie) trochę więcej czasu, więc jeśli masz dla mnie jakieś zadania (typu napisanie czegoś do Encyklopedii Bialeńskiej albo w ogóle na stronę), to śmiało. Następna taka okazja długo się nie powtórzy xD.
(29-01-2023 11:36)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Wgl tak się szczęśliwie składa, że najbliższe trzy tygodnie będę miał (prawdopodobnie) trochę więcej czasu

Zazdroszczę.
Ametyst Faradobus

A już po pół dnia lenistwa zaczęło mi się nudzić, tak źle i tak niedobrze. Więc sobie wymyśliłem zajęcie xD. Ale moja propozycja pozostaje aktualna.
Ech, moim problemem jest brak tego szlachetnego lenistwa, które dodaje ochoty i optymizmu.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości