• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lista członków Ludowego Komitetu Sprawiedliwości
Lista Członków Ludowego Komitetu Sprawiedliwości
ostatnia aktualizacja: 28 lutego 2023 roku

Sekretarz Ludowego Komitetu Sprawiedliwości

@"Karol Medycejski"

Pozostali Członkowie Ludowego Komitetu Sprawiedliwości

@"Aleksander (Czerepach)"
@"Error2246"
@"Ametyst Faradobus"

Deklaracje o woli dołączenia do grona Członków Ludowego Komitetu Sprawiedliwości Obywatele Republiki Bialeńskiej mogą składać w tym miejscu. Deklaracja może mieć formę dowolną.

Proponowana forma: Ja, [imię i nazwisko] wyrażam wolę dołączenia do grona Członków Ludowego Komitetu Sprawiedliwości.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ja, Aleksander (Czerepach) wyrażam wolę dołączenia do grona Członków Ludowego Komitetu Sprawiedliwości.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Ja, Error2246 wyrażam wolę dołączenia do grona Członków Ludowego Komitetu Sprawiedliwości
Właściciel przedsiębiorstwa "Przemysł Mały" 
Error2246

[Obrazek: 3_21_03_20_5_47_04.png][Obrazek: 85_17_11_22_7_17_16.png]
Ze swojej strony oświadczam, że po wyborze Sekretarza Ludowego Komitetu Sprawiedliwości chciałbym pozostać w jego składzie.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

@"Karol Medycejski" @"Iwan Pietrow" czy jako absolwenci Zasadniczej Szkoły Zawodowej dla Prawników w Kętrzynie będziecie chcieli się zapisać? Gorąco zachęcam.
Ametyst Faradobus

W owym czasie wyszło rozporządzenie konduktora Faradobusa, żeby przeprowadzić spis członków komitetów w całym państwie. Pierwszy ten spis odbył się wówczas, gdy konduktorem Bialenii był Swarzewski. Wybierali się więc wszyscy, aby się dać zapisać, każdy do swego komitetu. Udał się także Karol Medycejski, z Mockeryshire, do okręgu centralnego, do miasta rządowego, zwanego Wolnograd, ponieważ pochodził z oligarchii, żeby dać się zapisać do Ludowego Komitetu Sprawiedliwości.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości