• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybór Sekretarza LKS
Towarzysze,

Ludowy Komitet Sprawiedliwości, w przeciwieństwie do PKL i LKS, kierowany ma być przez Sekretarza wybranego spośród członków. Jako Prezydent mam za zadanie jedynie przeprowadzić ten wybór. Skoro zebrała się już pewna liczba obywateli chętnych uczestniczyć w pracach Komitetu otwieram zatem okres zgłaszania kandydatur, który potrwa do dnia 24 lutego, do godzin wieczornych.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ja się chętny zgłaszam.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

A jak Kulega ocenia własne kompetencje?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Myślę że są dobre.
Aleksander Czerepach

Jak zwykle konkret. Czy Kulega skończył Zasadniczą Szkołę Zawodową dla Prawników?
Ametyst Faradobus

Ukończyłem.
Aleksander Czerepach

Jakbyś ukończył to byś wiedział, że to nie szkoła tylko to kurs był.
Ametyst Faradobus

Zgłaszam swoją kandydaturę. A ponadto popieram kandydaturę władyki Czerepacha. Najlepszy kandydat na kandydata.

To może byśmy przeszli do głosowania?

Tak, dziękuję za pogonienie mnie. Mamy dwie kandydatury: Aleksandra Czerepacha i Karola Medycejskiego. Zarządzam zatem głosowanie, które potrwa do 27 lutego, do godziny 21:37.

Głosuję za kandydaturą Karola Medycejskiego.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości