• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
(13-02-2023 17:02)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Myślę, że będę miał kilka kandydatur - ale to trzeba na spokojnie usiąść, odświeżyć sobie zeszły rok. No i nie wiem, czy @Ametyst Faradobus pozwoli mi na nominowanie do "Senancourów", bo chociaż dyplomacji do ministerialnych obowiązków nie mam wpisane, to w praktyce czasem taką funkcję zdarza mi się pełnić, a sugerowanie naszym partnerom wodogłowia na pewno dyplomatycznie wskazane nie jest xD.

Tylko z uprzejmości nie mianowałem Cię na siłę wiceprezydentem. Śmiało.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Złożyłem życzenia królowi RON w imieniu konduktora i ludu.
https://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/f...102#p68102
W sumie ja powinienem się tytułować Jego Eminencją Prezydentem. Drugiego takiego nie ma i nie będzie.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Rotria upadła.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Tak do końca chyba nie upadła, tylko forum chwilowo padło. Niemniej, wszystkie zagubione owieczki zapraszam do Zielonego Kościoła. Porzućcie błędy rotryzmu, odszukajcie w sobie zielony płomień prawdziwej wiary!
Zadanie wykonane.
Ametyst Faradobus

(24-02-2023 23:07)Ametyst Faradobus napisał(a): Zadanie wykonane.

Już wysłałem screena do Gdańska.

Do Prałata? On już nie żyje od dawna.
Ametyst Faradobus

Zapomnieli wyslac haraczu do hostingu temu forum im nie dziala.
"Zas dzieki uzyskanej informacji NASK whois domena wygasa 2023.03.25 15:50:03".
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski

Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
(25-02-2023 09:06)Ametyst Faradobus napisał(a): Do Prałata? On już nie żyje od dawna.

Chodzi o księdza Jankowskiego.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości