• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beduin, nr 3 i ostatni
[Obrazek: 100317940145979400_t.png]

Proszę o wrzucenie na stronę, jeśli ktoś z uprawnieniami jeszcze tu zagląda. Przy okazji możecie wrzucić 9. i 10. "Wieści Anomalne". A jak wam się nie chce już nawet tych głupich 5 minut poświęcić, to przekażcie mi forum i stronę. Nie zrobię zamachu stanu i nie ogłoszę się kalifem, słowo.
> Nie zrobię zamachu stanu i nie ogłoszę się kalifem, słowo.

Nie? No to ci nie przekażemy jak tak.
To dej Wandystan, ogłoszę się mandragorem.
(20-05-2023 18:02)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): To dej Wandystan, ogłoszę się mandragorem.

Ja byłam pierwsza!!!
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka

Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
Możemy się podzielić. Wolisz być Mandragorem Jutrzenki czy Mandgragorem Socjogramu?
(20-05-2023 20:57)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Możemy się podzielić. Wolisz być Mandragorem Jutrzenki czy Mandgragorem Socjogramu?

Wybieram Jutrzenkę.
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka

Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
No to ustalone, teraz czas na krok Aliji.
> No to ustalone, teraz czas na krok Aliji.

Ogłaszam was w takim razie mężem i żoną Mandragorem i Mandaryną.
Die liebste genosse!!!!! Wissen Sie Ewry-Najt????? Wissen????

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości