• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klindońska secesja
Wojska przystąpiły do oblężenia Trojanowska okupowanego przez Federację Garmanii. Połączone siły Klindii i Insulii stanęły u bram miejscowości...
Trzymającą się z tyłu artylerię wyniesiono niemal na sam przód zgromadzenia. Żądne krwi działa rozpoczęły ostrzał. Orkiestrze pocisków dogrywało wsparcie powietrzne Repujerstanu - bombowce wygrywały kakofonię dźwięków swoim pędem i zrzucanymi na wrogą obronę bomby.
Pole bitwy powoli zamieniało się w pustkowie.
[Obrazek: pod.png]
/ <3 / Voxland i Westland

Naczelny Dowódca, słysząc o wygranej wojsk Klindońskich nakazał 1 Batalionowi Obrony Terytorialnej odbicie Trojanowska, w którego stronę wystrzelono cztery pociski balistyczne. Samolot myśliwski Ła-15 ruszył do ataku na repujerstańskie bombowce, które próbowały poderwać się w górę, jednak śpieszący na pomoc wojskom garmańskich bombowiec Su-34 zwalił je na ziemię, doprowadzając do ich rozbicia.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Może rzućmy kością, Piechota. Chodź na Discorda, tam mamy bota do rzucania kością i kto wyrzuci więcej oczek wygrywa bitwę.
https://discord.gg/Gaxu4vJ4AR
W reakcji na Twoje wymyślenie znikąd ponad pół miliona wyszkolonych i uzbrojonych żołnierzy moglibyśmy po prostu zignorować wszystko co robisz, ale dam Ci fory ze swojej strony.

Weszłem.
Aleksander Czerepach

Wszedłem*.
Dobra, to rzuć kością o 6 ścianach. Wyrzuciłem 1 - jak Ty wyrzucisz więcej to wygrywasz tę bitwę.

Tylko gdzie jest gra, bo ja nie umiem znaleźć.
Aleksander Czerepach

Napisz samo /roll sides:d6

Wpisałem.
Aleksander Czerepach

Sorry, sprawdź bez tego "sides".

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości