• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co ze Skarbem Państwa?
Panie Prezydencie,
Szanowni Obywatele,

Na naszym koncie w Międzynarodowym Banku Pollinu (którym zarządzam, chyba razem z Ametystem) zgromadzono 68 235 bialenów. Co z tym zrobimy? Rozdzielamy między siebie?

@'Hewret z Gerwenu' Ty decydujesz jako prezydent.
Uważam, że powinien wypowiedzieć się @Karol Medycejski

On jest szekelmistrzem.
Wieści głoszą że problem rozwiązał się sam.
(06-08-2023 19:44)Joahim-von-R napisał(a): Wieści głoszą że problem rozwiązał się sam.

Na wieść o kolejnym szaleństwie wolnogradzkich elit, niezależne komitety ludowe rozpoczęły akcję przyjmowania uchwał potępiających wyprzedaż majątku narodowego.

A tak serio, to też mogłem sobie te pieniądze przelać i nie zakładać tego wątku, pewnie nikt by nawet nie zauważył. Z jakiegoś powodu uznałem, że tego zrobić nie powinienem. Nie chce mi się tego nawet komentować, ale dobrze, że to już koniec Bialenii. Szczerze mówiąc można od razu zamknąć forum, bo pewnie nikomu się nie będzie chciało robić żadnych uroczystości pożegnalnych.
To co wyłączyć forum i stronę??
(09-08-2023 20:45)Bajtuś napisał(a): To co wyłączyć forum i stronę??
Trzeba zabezpieczyć dziedzictwo. Wiem, że Orjon Surma ogarnia archiwizację forów. Ja mogę zarchiwizować serwisy internetowe (jeden: na pewno, drugi: okaże się, być może będę Cię ponownie prosił o dane dostępowe do starej strony), ale najwcześniej pod koniec sierpnia lub na początku września. O ile możemy poczekać, poczekajmy.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
>Przejebać cały majątek państwowy na postawienie meczu.

BP;MSPANC Kurwa XDD
(09-08-2023 22:21)Helwetyk napisał(a): a mogę zarchiwizować serwisy internetowe (jeden: na pewno, drugi: okaże się, być może będę Cię ponownie prosił o dane dostępowe do starej strony), ale najwcześniej pod koniec sierpnia lub na początku września. O ile możemy poczekać, poczekajmy.
Możemy poczekać, archiwizacja ważna sprawa.

@'Orjon Surma' jak wygląda sprawa archiwizacji forum? Można śmiało założyć, że tutaj już nic ciekawego się nie wydarzy i już teraz dokonać archiwizacji forum i umieszczenia go w Muzeum. Daj znać ile będzie długoterminowo kosztować ta kwatera na cmentarzu, to Ci przeleję diengi.

@'Bajtuś' bardzo dziękuję za wieloletnie prowadzenie Bialenii od strony informatycznej.
Archiwizacja nie będzie nic kosztować, bo to na razie i tak trzymane jest na serwerze sarmackim, gdzie leży całe Muzeum Historii Mikroświata. Muszę tylko znaleźć na to chwilę, mam nadzieję że się uda w przyszłym tygodniu. Nie chciałbym jednak, aby po archiwizacji wpadały nowe posty, zatem robimy to raz na zawsze. Sugerowałbym jeszcze odczekanie do końca miesiąca, chyba że zamykacie forum "na już".
(10-08-2023 18:35)Orjon Surma napisał(a): Sugerowałbym jeszcze odczekanie do końca miesiąca
Poczekajmy więc.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości