• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
U nas Pan Byfyj prowadzi kroniki. Jednakże wypuszcza je dość rzadko, bo to dużo roboty w końcu. Nie istnieją żadne wiadomości z całego mikroświata, bo u nas takie rzeczy robi się w pojedynkę. A w pojedynkę nikt nie ma siły się angazować we wszystkie wydarzenia we wszystkich państwach. Więc raczej nigdy nie powstaną takie wiadomości.
W Brodrii zakończyły się wybory prezydenckie. Orędzie nowego prezydenta.
Serdecznie gratuluję i życzę udanej prezydentury! Bardzo ładny gest wobec Piotra Pawłowicza, taką politykę szanuję.
Pojawiły się kontrowersje wokół wyników wyborów w Brodrii.
I jak to się w końcu skończyło? Kontrowersje zostały wyjaśnione?
Tak, zostały wyjaśnione, natychmiast odbyłem rozmowę z prezydentem Pietrowem, ale te same informacje są już dostępne publicznie w cytowanym wątku.
Zmiana głosu w trakcie u nas jest nielegalna, ale Brodria nie ma jeszcze ordynacji wyborczej, więc nie doszło do naruszenia prawa. A ksiądz prymas będzie miał nauczkę na przyszłość, żeby głosować uważniej. Wink
Mam takie jedno szybkie pytanie, a mianowicie, kto w chwili obecnej zajmuje się prowadzeniem rankingów aktywności oraz mapami?
Przyłączam się do pytania Big Grin
Kiedyś był chyba MIB ?
Ajatollah Ali ibn Abi Talib
Ranking aktywności prowadzi Suderland oraz Kamiljan Harlin. Mapę Nordaty tworzył Kaspar Waksman, ale nie wiem, jak to będzie teraz.
> Mapę Nordaty tworzył Kaspar Waksman, ale nie wiem, jak to będzie teraz.

A tymczasem na Nordacie, zarówno Waksman jak i Kostas dostali bagiety. Nie wiem na ile, bo nie mam dostępu do wyroku, no ale ¯\_(ツ)_/¯.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości