18-07-2019 18:42
W Piątek o godzinie 19:00 wszyscy zainteresowani są zaproszenie na Discord. Odbędzie się rozmowa głosowa (zabieranie głosu nie jest wymagane). Będzie to początek serii "Weekendowy wieczór z Zielonym Kościołem". Nie jest to co weekend, lecz zawsze będzie wybierany dzień Piątek, Sobota lub Niedziela, w godzinach wieczorowych w których w gronie osób zainteresowanych tematyką ezoteryczną bądź teologiczną ewentualnie pochodnymi tematami, będziemy mogli dyskutować o zjawiskach nie zawsze materialnych.
Zaproszeni są wszyscy zainteresowanie bez względu na pochodzenie, wyznawaną wiarę czy inne elementy. Sceptycy również mile widziani. Ważne by zachować kulturę dyskusji.
Zainteresowani mogą podpisać się na liście. Zobaczymy ilu jest chętnych.
P.S
Jeżeli dojdzie do zmiany godziny, wcześniej bd wszyscy informowani.
Zaproszeni są wszyscy zainteresowanie bez względu na pochodzenie, wyznawaną wiarę czy inne elementy. Sceptycy również mile widziani. Ważne by zachować kulturę dyskusji.
Zainteresowani mogą podpisać się na liście. Zobaczymy ilu jest chętnych.
P.S
Jeżeli dojdzie do zmiany godziny, wcześniej bd wszyscy informowani.
Ajatollah Ali ibn Abi Talib

Ale same poruszane tematy były niezwykle ciekawe, z tego, co nasłuchiwałem. Odbywało się to z dużą przyjemnością. Zaiste, nagrywać warto z pewnością. Nie jestem pewien, ponieważ bardzo dawno nic podobnego nie robiłem, ale wydaje mi się, że nie jest to zbyt skomplikowane i wystarczy do tego proste oprogramowanie.