• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nordacka Liga Piłkarska
W celu głębszej integracji państw Nordaty na płaszczyźnie sportowej, chciałbym utworzyć Nordacką Ligę Piłkarską. Jednak abym podjął pierwsze kroki w celu jej utworzenia, muszę poznać opinie mieszkańców Nordaty, i czy w ogóle jest zainteresowanie taką ligą.
Zachęcam każdego Bialeńczyka do oddania głosu w ankiecie.
[Obrazek: pod.png]
/ <3 / Voxland i Westland

Dobre wieści, ponieważ podczas mojego ostatniego podejścia do mikroświatowego footballu, pochłonęła mnie wpełni realioza, więc z wielką chęcią dam sobie drugą szansę w ramach Nordackiej Ligii Piłkarskiej. Wink
W ankiecie organizowanej zarówno w Efen jak i Bialenii wygrała opcja, zakładająca, aby w rozgrywkach mogły brać udział dowolne kluby piłkarskie, nie tylko reprezentacje regionów. Jestem pewny, że uda nam się uzbierać wymaganą liczbę drużyn, więc zabieram się za tworzenie Ligii.

Jak już będzie liga, to poproszę o link.
Zastanawiam się jeszcze tylko, czy przywrócić do życia Inter Venomanię, czy stworzyć jakąś reprezentację regionalną.
Statut i Liga są już gotowe, zapraszam do zgłaszania drużyn.

Statut: *link*
Liga: *link*

Muszę się sprawdzić, ostatni raz bawiłem się w Xpert Eleven w zamierzchłych już czasach. I cyk, Pasteloza Port Arthurberg. Big Grin
Brakuje nam jeszcze jednej drużyny do startu sezonu, zachęcam do składania zgłoszeń.

Polecam.

[Obrazek: 1113.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości