Chyba będzie trzeba to jednak zweryfikować... Ta gierka, której do tego używam jest poświęcona samolotom, a nie okrętom, które są tylko tłem. Jak się zacząłem temu brytyjskiemu lotniskowcowi przyglądać dokładniej to wyszło, że jest tylko podmalowanym okrętem innego, większego typu. Wykorzystali to, że sylwetki są podobne. pewnie trzeba będzie dać po prostu dwa typu Independence, co też ma dobre strony - bo mają lepsze katapulty i większą prędkość.
Tak czy inaczej Twoja "Flota Pretoriańska" prezentować się będzie całkiem nieźle...
Lotniskowce typu Independence i niszczyciele typu Flether można przyjąć za pewnik... no i stocznia będzie je robić w pierwszej kolejności. Z resztą jeszcze pokombinuje... pewnie w sobotę, jak będzie czas - bo w tygodniu to ja do kompa w domu tylko z doskoku. W zasadzie nie musimy, aż tak się reala trzymać (gdyby realna historia potoczyła się inaczej to inny sprzęt mógłby trafiać z demobilu do pomniejszych krajów) - pogrzebię jeszcze co tu wykombinować z tym krążownikiem i dwoma pozostałymi niszczycielami.