• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Informacja o absencji
Szanowni,
Jak już zapowiadałem, zaraz po zakończeniu wyborów ogłoszę absencję do 11 sierpnia włącznie. Obowiązki głowy państwa będzie pełnił Ronon, którego powołam na funkcję Przewodniczącego pro tempore Parlamentu. Realnie wyjeżdżam, a i wirtualnie muszę trochę odpocząć po pół roku rządów i przed kolejnymi dwoma miesiącami. Liczę na to, że powrócę z nowymi pomysłami i odświeżonym zapałem Bialenię zostawiam w dobrych rękach, więc nie obawiam się, czy będę miał dokąd wrócić. A może pod nieobecność konduktora ktoś wsiądzie bez biletu i rozkręci zabawę? Wink 
Przyjmijcie moje błogosławieństwo na nadchodzący tydzień, etc.  Big Grin
Ponieważ wyniki wyborów zostały ogłoszone i w związku z nimi oraz informacją powyżej i decyzją Prezydenta objąłem obowiązki Marszałka Parlamentu to jednocześnie przejmuje tymczasowo (do powrotu Prezydenta) obowiązki Głowy Państwa.

Wnioski złożone w kancelarii zostaną rozpatrzone w godzinach wieczornych.
Hej, wybaczcie moje nagłe zniknięcie, ale wyjechałem w ważnych sprawach do wolnego świata, a konkretnie do Związku Radzieckiego i dziwnym trafem nie mogłem tam wejść na forum Bialenii. Byłby ktoś tak uprzejmy i streściłby mi to, na co powinienem zwrócić uwagę?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Cytat:Byłby ktoś tak uprzejmy i streściłby mi to, na co powinienem zwrócić uwagę?

Przede wszystkim złóż przysięgę (Andrzej usprawiedliwił Twoją nieobecność to czekamy): http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...68#pid4668
Poza przysięgą (która jest najpilniejsza) możesz skontaktować się z nowym obywatelem, Filipem Powietrznym, który jest zainteresowany zajęciem się jakimś miastem Rzeszy (chyba wybór padł na Apfelbaumstadt) i objęciem funkcji burmistrza.
Właściwie nie ominęło Cię nic o czym koniecznie musisz wiedzieć (chociaż oczywiście w wolnej chwili warto przejrzeć forum), żadnych zmian w prawie nie wprowadziliśmy, obyło się też bez skandali. Spadła nam aktywność, ale powoli idziemy już w dobrym kierunku. Byłoby świetnie, gdybyś wybudził Rzeszę ze snu letniego. Wink
A, właśnie, zapomniałbym. Uznaliśmy, że poczekamy na Ciebie z następną wyprawą w poszukiwaniu Agharty. Chcemy wybrać się na Hiperboreę i stwierdziliśmy, że jesteś wręcz niezbędnym uczestnikiem tej ekspedycji: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...hp?tid=577
Informacja o abstynencji? Andrzeju, ale żeby tak w żywe oczy...

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości