• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oceń utwór powyżej
> Zresztą, znam takich co byli w tym roku za darmo - ochrona lekko przysypia

Dlaczego ja się dowiaduję o wszystkim ostatnia…

(inna sprawa że do dzisiaj i tak nie wiedziałam że był w tym roku taki dobry line-up xD)
> Kurwa, chętnie bym na nich pojechała, ale z drugiej strony, festiwal Owsiaka to taki troszeczkę wstyd i syf.

Meanwhile on Pol'and'Drug…

Jak się nigdy nie zgadzam z Korwinem, tak tym razem uważam że miał rację – chcącemu nie dzieje się krzywda.
No tutaj włączam swoje prawnicze spierdolenie i zaznaczam, że ta paremia nie ma zastosowania do tej sytuacji, bo to nie czynność prawna, a od czasów rzymskich doszło też do paru ograniczeń w wyrażaniu woli (choć to i tak mniejszy grzech niż używanie "[istnienie] wyjątek[/ku] potwierdza regułę" poza kontekstem prawniczym). Ale ogólnie zgoda - nagroda Darwina trochę, choć z drugiej strony nie można być tak cynicznym.

Rosyjski Brodryjski najtkor to dobro, które mamy, ale na które nie zasługujemy. 
...suderlandzki najtkor w sumie też fajny. 

Trochę bardziej znana mi piosenka Brodryjska.
[Obrazek: FlYScNM.png]
6,5/10

bo ocena jest jednak w jakimś stopniu subiektywna, a to nie do końca moje klimaty.

6/10
To z kolei nie moje klimaty.
Ja proponuję Pieśń o Małym-Mini Rycerzu i dedykuję ją najwybitniejszemu rotryjsko-bialeńsko-sarmacko-amicitio-pizańskiemu mężowi stanu. 
7/10

może byłoby więcej, gdyby nie dedykacja

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości