20-10-2019 16:12
Cytat:Panie Prezydencie kiedy mogę spodziewać się map kraju?
Jak będą wolne moce przerobowe... kolejka jest. Czy są dane nt. geografii Waszego Kraju?
|
Mapa Nordaty [Wątek roboczy]
|
|
20-10-2019 16:12
Cytat:Panie Prezydencie kiedy mogę spodziewać się map kraju? Jak będą wolne moce przerobowe... kolejka jest. Czy są dane nt. geografii Waszego Kraju?
20-10-2019 16:34
Były niegdyś mapy ale wraz z upadkiem forum ten "inteligent" de la Łatka zabrał ze sobą do grobu...
20-10-2019 21:57
https://abachazja.wordpress.com/mapa/
Tutaj są mapy Abachazji. Ziemie na zachodzie tj. na tamtej samodzielnej mapie należały do nas. Teraz nie ma tylko tego co zagarnął MAW. Może się przydać i przyspieszyć prace.
20-10-2019 22:16
Przyspieszyć to pewnie nie przyspieszy bo niestety jest kolejka:
- LRM do skończenia... czekam na uzupełnienie danych, - Voxland ma obiecaną, a na skutek wynikłej sytuacji trzeba zaczynać od nowa. - Przypadkiem wyszła sprawa Wurstlandii, w zależności od napływu danych. - Anatolia rozgrzebana... - Nowe wydane Mapy Wyspy Bialeńskiej trzeba zacząć robić, choć tutaj się w sumie nie spieszy bo na tej co jest można działać na razie. Ale dobrze, że jest jakaś wiedza geograficzna... przynajmniej wiadomo gdzie góry, gdzie wyżyny... Resztą i tak trzeba ustalić. No, ale w wolnej chwili - czyli zapewne w kolejny weekend, bo w tygodniu to raczej trudno o czas by nad większymi grafikami siedzeć. Z czegoś trzeba żyć w realu... Postaram się w następny weekend zrobić bazę tej mapy - do dalszych ustaleń. Ale obiecać nie mogę....
02-05-2020 14:21
Nowa mapa Nordaty została opublikowana w Muratyce: http://forum.zkrm.ct8.pl/viewtopic.php?p...de126#p289
Wynikły kontrowersje, dlatego warto też zapoznać się z komentarzami.
02-05-2020 15:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2020 15:01 przez arturkardacz.)
Jak dla mnie są to tanie zagrywki polityczne, uznajemy was za yoyo to nie macie prawa być na naszych mapach. Według mnie mapy mają służyć do celów informacyjnych więc takie celowe pomijanie państw "bo jest yoyo" mija się z celem.
02-05-2020 15:05
Apfelisnel jest własnością Mistrza Budzimira VII.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
02-05-2020 16:15
Ja mam nadzieje, że jakas mikronacja zajmie w końcu tą wyspę na północ od Bialenii (Garapenia chyba?).
Głównie z względów estetycznych. ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
02-05-2020 16:24
Niech ich Allah strzeże (i towarzyszkę też), toż to Wurstlandia! Jak Voxland chciał przejąć tę wyspę, to były dymy.
02-05-2020 16:34
Och mówiąc zająć nie miałam w żadnym wypadu na myśli rozszerzenia pikseli przez kogoś lecz by tam umieściła się jakaś nowo powstała w przyszłości.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
|