• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek o poszerzenie lenna
Ponieważ Wyspy Przyjaźni zostały zlikwidowane, miałem tam dzierżawę, a szanowny prezydent pozwolił ubiegać się o odszkodowanie, to serdecznie proszę o rozszerzenie mojego lenna Japan.
Proszę o podanie szczegółów tegoż rozszerzenia.
Mówiąc szczerze, po prostu chcę poszerzyć lenno o nie wiem jak dużo ziem (nie wiem o ile mogę) i to wszystko. A jakieś inne szczegóły muszę podać?
Zmajstrowałem ostatnio instrukcję. Przede wszystkim zaznacz na mapie nowe granice lenna.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Ja nawet obecnych granic lenna nie znam...
Przecież to jest w Twoim własnym wniosku?! 

Wasze dotychczasowe granice (Andrzej, Kamil, Joahim)
[Obrazek: QEMtJTi.png]

Mapa RB (Anatolia) - http://vonthorn.sarmacja.org/galeria/arc...57_55.jpeg
Aha... to proszę o poszerzenie lenna w kierunku kwadrata G14 (nie powiem o ile bo nie wiem o ile mogę).
Jak coś to w razie wątpliwości zapraszam do Wydziału Związkowego, pomagamy w takich sprawach.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Joahim-von-R napisał(a):nie powiem o ile bo nie wiem o ile mogę
Nie widzę ograniczeń - mogę przyznać nawet całą resztę tego kwadratu pod jednym warunkiem... dżentelmeńskiej umowy, że zagospodarujesz ten teren i będzie on aktywnym lennem. Jeśli tak się stanie, a Ty będziesz aktywnym Obywatelem Naszego Kraju to na koniec roku dostaniesz obiecany prezent czyli swoiste wyróżnienie od Prezydenta. Coś o czym wiem, że chciałbyś mieć, a jeszcze przez dłuższy czas byś mieć nie mógł, ale moim prawem jest Tobie na to zezwolić.

To jak? Jaka jest Twoja decyzja?
Dobra.... biorę cały kwadrat.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości