03-12-2019 08:58
Krótką macie pamięć i łatwo zapominacie jak krótko po załamaniu aktywności przychodzi załamanie państwa. Ale w porządku, Rononie, jeśli chcesz 2-3 posty to nie będę pompował aktywności. Ty tu rządzisz.
|
Wieści z zagranicy
|
|
03-12-2019 08:58
Krótką macie pamięć i łatwo zapominacie jak krótko po załamaniu aktywności przychodzi załamanie państwa. Ale w porządku, Rononie, jeśli chcesz 2-3 posty to nie będę pompował aktywności. Ty tu rządzisz.
03-12-2019 09:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2019 12:35 przez Akrypa Ali Shariati.)
Najważniejsze by uczestnicy "zabawy klockami" dobrze się bawili ale śmiem twierdzić, że lepsza jest zabawa gdy aktywność jest większa a nie kiedy posucha wieje.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
03-12-2019 12:44
Andrzeju nie chodzi o to, że mi przeszkadza większa ilość postów... chodzi mi raczej o to, że nie ma sensu ich wytwarzanie na siłę. Jeżeli byłoby nawet 30 ciekawych pistów dziennie to i tak jak znam życie nikt by ich wszystkich nie czytał, a już na pewno by na nie nie odpowiadał. Rozdzieliłoby się to na "grupy zainteresowań"...
Natomiast średnio widzę cel wytwarzania postów na ilość, tylko dlatego by "nabić aktywność"... wykazać w rankingu, że mamy 1000 czy więcej postów, a ktoś ma ich mniej czy więcej. Naprawdę wolę czytać ciekawe posty, takie które ktoś piszę bo ma coś (wg niego przynajmniej) ciekawego do powiedzenia. Nabijanie jedno czy dwuzdaniowych postów "o niczym" w zasadzie do niczego nie prowadzi... poza miejscem w rankingu. Tak więc jeżeli byłaby większa ilość postów ciekawych, napisany na jakiś temat, nawet taki, który mnie nie interesuje to byłoby fajnie. Ale nabijanie postów na zasadzie "byle były" do niczego nie prowadzi i niczego nie zmienia. To jest "sztuczna aktywność"... posty niby są, ale tak naprawdę to aktywności nie ma, bo ona nie jest tworzona "spamem". Prawdziwa aktywność to chęć napisania czegoś ciekawego, chęć prowadzenia czegoś systematycznie i w sposób ciągły.
03-12-2019 13:42
Z tą Sarmacją to też sprawa jest zaburzona, bo oni większość dłuższych tekstów zamieszczają nie na forum, a w formie artykułów czy postów.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
03-12-2019 21:25
Cytat:Krótką macie pamięć i łatwo zapominacie jak krótko po załamaniu aktywności przychodzi załamanie państwa. Ale w porządku, Rononie, jeśli chcesz 2-3 posty to nie będę pompował aktywności. Ty tu rządzisz. Tak, najlepiej po prostu strzelić focha.
08-12-2019 11:03
Jako, że wracam do informowania o wieściach z zagranicy, informacja z Dreamlandu. Jego Królewska Mość wydał pierwszy numer Gońca. Podoba mi się zarówno treść, jak i forma.
https://forum.dreamland.net.pl/viewtopic...65&t=11041
09-12-2019 18:30
https://forum.dreamland.net.pl/viewtopic...499#p81498
JKW Robert Fryderyk, kandydat na Premiera Dreamlandu, stawia na stosunki z Bialenią. Cytat:W najbliższej kadencji należy, i będę o to zabiegał osobiście, działać w kierunku wzmocnienia partnerstwa z Republiką Bialeńską i wspólnego z nią budowania podwalin pod przyszłą organizację międzynarodową. Wbrew wszystkiemu jest na taką organizację miejsce, i jestem przekonany, że w moim przyjacielem, a obecnym MSZ RB, prof. Swarzewskim, mamy tu identyczne poglądy.
09-12-2019 18:34
Aha...
09-12-2019 21:44
Co pan panie Swarzewski pan panuje w poważaniu bardziej Nordate czy Dreamland?
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
09-12-2019 21:49
Joahimie, mógłbyś trochę bardziej rozwijać wypowiedzi? Bo np. ja nie zrozumiałem o co chodzi.
>Co pan panie Swarzewski pan panuje w poważaniu bardziej Nordate czy Dreamland? A po co mam wybierać, najlepiej zabrać obie. |