03-12-2019 18:11
|
[oddzielony] Ankieta nt Ronona Dex i Sił Zbronych RB
|
|
03-12-2019 18:11
03-12-2019 20:05
1. Dlaczego o Wielki Kniaziu cenzurujecie to jak Alija komentuje ankiete?
2. Przypominam, że jedyny słuszny model armii to oparty o broń prochową:
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
Akrypa Ali Shariati napisał(a):1. Dlaczego o Wielki Kniaziu cenzurujecie to jak Alija komentuje ankiete?Bo wysypisko jest właściwym miejscem dla spamu... dlatego zostało stworzone (zresztą z mojej inicjatywy). Jest po to by nie usuwać tego typu postów, ale przenosić je w miejsce gdzie nie przeszkadzają - ale nie są kasowane.
03-12-2019 20:13
Das ist nie spam!!!
03-12-2019 20:14
1. Dlaczego Prezydencie cenzurujecie to jak Alija komentuje ankiete?
1.5. Jakim prawem cenzurujecie moje posty? Pod ankietą ma prawo doczyć się dyskusja na tematy w niej poruszone. 2. Przypominam, że jedyny słuszny model armii z bronią palną to oparty o proch: ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Akrypa Ali Shariati napisał(a):Pod ankietą ma prawo doczyć się dyskusja na tematy w niej poruszone.Dyskusja to rozmowa poważnych ludzi, a dla trolli jest miejsce na wysypisku. Akrypa Ali Shariati napisał(a):1.5. Jakim prawem cenzurujecie moje posty?Takie prawo przysługuje twórcy tematu i moderatorowi działu- po to stworzyliśmy wysypisko, aby nie usuwać postów, nawet tych pisanych przez trolli. Nie zamierzam pozwolić by ten kraj stał się trollowiskiem. przynajmniej dopóki mam w nim cokolwiek do powiedzenia. Możecie zdecydować sami czy będę miał dalej - zapraszam.
03-12-2019 20:21
> Dlaczego o Wielki Kniaziu cenzurujecie to jak Alija komentuje ankiete?
Bo słabo reaguje na krytykę. Jeszcze żeby tamto to był wątek urzędowy to bym zrozumiała. Ale to była zwykła ankieta jednego obywatela.
03-12-2019 20:22
Dla trolli na wysypisku?
Jak w Sarmacji.
03-12-2019 20:30
Trole są zielone jak flaga Boga triumfującego!
Trole wszystkich krajów łączcie się!
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
03-12-2019 21:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2019 21:31 przez Karol Medycejski.)
Patrząc tak nieco z boku i powiedzmy, że obiektywnie, to wydaje mi się, że reakcja (zarówno ta na komentarze pod ankietą, jak i samo jej opublikowanie) jest nieco przesadzona - abstrahując już od sfery prawnej...
|