Stan na dzień: 28.04.2019
PRZEWODNICZĄCY:
- Ronon DEX
CZŁONKOWIE:
- Akrypa Ali SHARIATI
|
Lista członków Partii
|
|
Stan na dzień: 28.04.2019
PRZEWODNICZĄCY: - Ronon DEX CZŁONKOWIE: - Akrypa Ali SHARIATI
28-04-2019 20:52
Widzę, że bez bawienia się w wybory na przewodniczącego. Oczywiście nie zgłaszam sprzeciwu.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
Cytat:Widzę, że bez bawienia się w wybory na przewodniczącego. Oczywiście nie zgłaszam sprzeciwu. Po Twojej deklaracji w tym temacie (wniosek o rejestracje partii) - http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...hp?tid=137 ... Cytat:i Ronon zostanie wybranym na przewodniczącego..... przy dwóch osobach w partii wybory w zasadzie się odbyły przez aklamacje.
19-05-2019 20:29
Stan na dzień: 12.05.2019
PRZEWODNICZĄCY: - Ronon DEX
13-06-2019 19:44
A gdzie ja mógłbym złożyć podanie o przyjęcie?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
13-06-2019 20:10
Gdziekolwiek... nawet tutaj.
13-06-2019 20:35
W takim razie proszę mnie zapisać.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
Wniosek przyjęty.
Stan BPD na dzień: 13.06.2019 PRZEWODNICZĄCY: - Ronon DEX CZŁONKOWIE: - Ametyst FARADOBUS
06-07-2019 16:08
Zgłaszam się. Po zasugerowanym mi przez władze partii odejściu z ZŚ postanowiłem przejść do BPD, ponieważ podzielam je główne wartości i mam zaufanie do jej członków. Wiem, że BPD nie zmieni gwałtownie swojej linii programowej, którą utrzymuje od wielu lat.
|