• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oferta - Bycie w Związku Brodryjskim
Cytat:Oferta matrymonialna

Stanowisko: Osoba do związku lub do adopcji

Wymagania: brak

Zadania: bycie miłym dla Akrypy

Możliwości dalszej pracy: Jeszcze jak ale się zobaczy

Wynagrodzenie: Akrypa jest dla ciebie milsza
Nie widzę lepszego miejsca na zgłaszanie takich ofert więc zgłaszam tutaj. Chciałabym zbudować rodzinę a aktualnie mam tylko ojca i matkę. Płeć nie ma oczywiście znaczenia, wole inne kobiety ale nie wybrzydzam. Chętnie też kogoś adoptuje. ^^
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

> Płeć nie ma oczywiście znaczenia, wole inne kobiety ale nie wybrzydzam.

Zgłaszam się.

Czy mam się spodziewać turnieju między potencjalnymi kandydatkami o rękę imanki Akrypy?
Hehe lubię konkurować. Raz się żyje. Może przedłużę ród Dostojewskich Tongue
[Obrazek: FlYScNM.png]
Ja bym chciał Akrypę zeswatać z kimś z wielkiego rodu Dostojewskich-Swarzewskich, bo w ten sposób połączylibyśmy się z Primiszami i von Lichtensteinami. Big Grin
A Towarzyszka ma jakąś rodzinę?
Cytat:Zgłaszam się.

Czy mam się spodziewać turnieju między potencjalnymi kandydatkami o rękę imanki Akrypy?

Wybacz Piotrze Piotrowiczu ale to nie turniej. Moje serce wybrało już Towarzyszkę Polyne. <3
Czy byłabyś zainteresowana po wejściu kodeksu cywilnego na formalną rejestrację związku? ^^
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي

Nie powiedziałem, że turniej, ale myślałem, że zaloty do Pani odbędą się w szlachetny sposób. Wink
Szkoda, nie dołączysz, Akrypo, do rodu Dostojewskich-Swarzewskich. Polyno, a może dasz się adoptować Piotrowi Pawłowiczowi? Tongue
O mam synów, a teraz Córka? Big Grin
> Moje serce wybrało już Towarzyszkę Polyne. <3

Ja miałam towarzyszkę zawsze w sercu.

(serio, jak przybyłam do odrodzonej Bialenii z wizytą, I was like ‘a towarzyszki Akrypy to tu nie ma? szkoda’)

> Czy byłabyś zainteresowana po wejściu kodeksu cywilnego na formalną rejestrację związku?

Oczywiście.

Czy nie będzie przeszkadzało towarzyszce to że papież Wziernik V powandosławi związek?

> Polyno, a może dasz się adoptować Piotrowi Pawłowiczowi?

Sory, moim ojcem jest już tow. Radziecki, i cokolwiek o nim powiedzieć, to przecież rodzina to jest kurwa rodzina.
Cytat:Czy nie będzie przeszkadzało towarzyszce to że papież Wziernik V powandosławi związek?

Oczywiście, że nie. Oczywiście jako, że jestem Imanką związek jest też z automatu ratyfikowany przez Zielony Kościół.

Cytat:Ja miałam towarzyszkę zawsze w sercu.

(serio, jak przybyłam do odrodzonej Bialenii z wizytą, I was like ‘a towarzyszki Akrypy to tu nie ma? szkoda’)

Owww. ^^
Ja się przyznam, że zawsze też miałam sympatię do towarzyszki.

Proponuję zorganizować błogosławieństwo zawarcia związku w trakcie święta 1 maja jeśli jeszcze się to uda a jeśli nie to 5 maja gdy już Kodeks Cywilny wejdzie w życie. ^^

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości